Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondoljam, hogy lesz-e még kapcsolatom?
Először is igen lesz párkapcsolatod hisz még előtted az élet. Mástrészt pedig ha nem vagy őszinte a sráccal és utólag jön rá a dolgokra akkor én se szívesen jönnék össze vele. Harmadrészt pedig akkor lehet hogy a szokásaidon kéne változtatni hogy minél szimpatikus legyél egy srác számára. Meg nem görcsölj rá egy kapcsolatra nem legyen eröltetett mert az sem jó dolog hacsak az egyik fél akarja a másik meg csak rábólint.
Az a baj hogy a mai lányok "tisztelet a kivételnek ami nagyon kevés van" azok nem képesek viselkedni és nudesz képeket küldenek mindenkinek és csodálkozik ha azt mondják rá hogy rbnc krv...
Nem tudom hogy mi az a rossz szokásos ami miatt a srácok ejtenek de változtas rajta mutasd hogy te ez igazi nő vagy és nem a mai társadalomba tartozol és hogy lehet benned bízni..
Ha gondolod segítek vagy is elmondom dhatom hogy mi a gond de előtte írd le nekem okés? És egy dolgot tudjuk nem itélkezem senki felet inkább próbálok segíteni ahol csak tudok
Valamiért rossz a megítlésed, ezt próbáld meg kinyomozni és dolgozni rajta.
Engem szexre bármikor megkaphatsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!