Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy olyan tipikus se veled, se nélküled kapcsolatom és most ennek a "se veled" részében járunk. Már 2-szer majdnem összjöttünk. Ezt könyveljem lezárásnak és tiniszerelemnek, vagy még számítsak valamiféle párkapcsolatra?
Szia!Köszönöm a válaszod! :)
Én nem is úgy gondoltam, hogy most legyen kapcsat, mert ahhoz szerintem is fiatal vagyok...Úgy értettem, hogy majd a jövőben valamikor.Mivel a családaink is nagyon jóban vannak és valószínűleg egy suliba fogunk járni is (a legjobb barátnőmmel és valszleg vele is).
Szerintem ne csinálj semmit ezzel a sráccal. Hiába tűnik most jó ötletnek, hiába támogat a legjobb barátnőd, szinte biztos, hogy nem lenne jó vége ha kavarnál a tesójával, és könnyen lehet, hogy a barátnődet is örökre elveszítenéd. Annyira fiatal vagy még, bőven lesz időd és lehetőséged pasizni, igazi legjobb barátnőt találni viszont nehezebb. Szerintem becsüld meg.
(Tapasztalatból beszélek amúgy, 7.-es koromban full bele voltam zúgva az akkori legjobb barátnőm bátyjába és örökre tönkretette a barátságunkat.)
(21N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!