Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segitseket többi lent mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseket többi lent mert hosszú ?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik valószínűleg lehet én is neki

mert irta , meg mondta már hogy helyes vagyok jó a stillem stb

És sokat beszélgettünk facebokon aztán néha nem ir vissza el tudonm mindig beszélgetni valamiről és van sok más fiu is akil rá vannak álva

és össze szeretnénk vele jönni de nem tudom hogyan valakinek lenne egy ötlete hogy kérdezzek rá ????

De nem olyant hogy járjunk cica normálisat 14L

Hogyan kérdezzek rá ???

2019. jan. 22. 10:38
 1/3 anonim válasza:
100%
Pl: Süti jöhet? Meghívhatlak? Nincs kedved sétálni..stb egyet.. Na a lényeg hogy hívd randizni, de ne görcsölj rá. Együtt lesztek amint úgy érzitek, kialakul az magátók. Még nagyon fiatalak vagytok, nem gáz bénáskodnotok kicsit :) Csak érezze hogy tényleg kíváncsi vagy rá, és szeretnél vele lenni.. igaziból mindegy is mit mondasz :) bátorság!
2019. jan. 22. 12:42
 2/3 anonim válasza:
Szerintem ha több fiú is érdeklődik iranta akkor hagyd hogy o magatol válasszon teged. Az előző válaszoló jól mondja! Hívd el esetleg kajalni vagy bárhová ahol ketten lehettek és beszelhettek. Aztán majd ugy is észre veszed nyit.e feléd. Sok szerencset!
2019. jan. 22. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csak az van hogy már hívtam és azt mondta jön aztán mégse majd félévi után
2019. jan. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!