Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza? (Kicsit hosszú lesz)
Van 1 lány.. 1-2hete beszélgetünk és azt hiszem nagyon jó lett a kapcsolatunk.. Már becézgettük is egymást.. Meg mondta hogy szeret meg stb.. Tegnap 2 óráig telefonáltunk is, ma együtt mentünk buszon és melette ültem, akkoris elvoltunk.. Viszont fbn mondta hogy kérdezni akar valamit.. Mondtam hogy oké
Ezt kérdezte:
Lattak a napomba ugye hogy hivasoztunk
Es mondtak nekem hogy
Vigyazzak veled
Vagyis figyeljek oda
Mert te csak ki használod a lányokat
Es 1 -2het es dobod oket es hirtelen jon a masik es erted
Nahh legyszi magyatazd meg miaz igazság
Egesznap ezen gondolkoztam megkerdezheted anikot is nem tudtam masra gondolni mert ezek jartak a fejembe
Szoval nemtudom miaz igazsag
De nemharagszok meg
Meg semmy
Csak ird le mivann
Ezt válaszoltam:Aztak4rva
Szerintem ismersz már engem valahogy hogy milyen vagyok
Sohasem hagynálak el téged! Mindennél jobban szeretlek! Szerintem ez látszik is rajtam eléggé... Az egy dolog hogy szimivel 2 hét után szakitottam.. De annak oka is volt.. Én csak téged szeretlek! És nemis foglak elhagyni.. Csak attól félek hogy te engem😞
Erre azt irta hogy inkább megy és elköszönt.. Azóta irtam neki regényeket megnézi de nem válaszol.. Ez nekem nagyon fáj.. Miért csinálja ezt?
Ohh de jó látom a nevem itt:D
Egyébként lehet hogy inkább másoknak hisz így nem ír. Vagy lehet hogy még gondolkodik kinek mit higyjen el. Bár mondjuk az meg elég parasztság hogy semmit nem ír. Szerintem hagyj neki egy kis időt. Ha akkor sincs semmi akkor pedig sajnos el kell engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!