Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír vissza? (Kicsit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza? (Kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Van 1 lány.. 1-2hete beszélgetünk és azt hiszem nagyon jó lett a kapcsolatunk.. Már becézgettük is egymást.. Meg mondta hogy szeret meg stb.. Tegnap 2 óráig telefonáltunk is, ma együtt mentünk buszon és melette ültem, akkoris elvoltunk.. Viszont fbn mondta hogy kérdezni akar valamit.. Mondtam hogy oké

Ezt kérdezte:

Lattak a napomba ugye hogy hivasoztunk

Es mondtak nekem hogy

Vigyazzak veled

Vagyis figyeljek oda

Mert te csak ki használod a lányokat

Es 1 -2het es dobod oket es hirtelen jon a masik es erted

Nahh legyszi magyatazd meg miaz igazság

Egesznap ezen gondolkoztam megkerdezheted anikot is nem tudtam masra gondolni mert ezek jartak a fejembe

Szoval nemtudom miaz igazsag

De nemharagszok meg

Meg semmy

Csak ird le mivann

Ezt válaszoltam:Aztak4rva

Szerintem ismersz már engem valahogy hogy milyen vagyok

Sohasem hagynálak el téged! Mindennél jobban szeretlek! Szerintem ez látszik is rajtam eléggé... Az egy dolog hogy szimivel 2 hét után szakitottam.. De annak oka is volt.. Én csak téged szeretlek! És nemis foglak elhagyni.. Csak attól félek hogy te engem😞

Erre azt irta hogy inkább megy és elköszönt.. Azóta irtam neki regényeket megnézi de nem válaszol.. Ez nekem nagyon fáj.. Miért csinálja ezt?

2018. okt. 18. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ohh de jó látom a nevem itt:D

Egyébként lehet hogy inkább másoknak hisz így nem ír. Vagy lehet hogy még gondolkodik kinek mit higyjen el. Bár mondjuk az meg elég parasztság hogy semmit nem ír. Szerintem hagyj neki egy kis időt. Ha akkor sincs semmi akkor pedig sajnos el kell engedni.

2018. okt. 18. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Túlságosan is rámenős voltál ezzel a szerelmi vallomással. Szerintem egy pár napig ne írj neki azzal hogy folyamatosan írogatsz neki csak rontasz a helyzeten.
2018. okt. 18. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. okt. 18. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Imádom a neved :D tényleg ne zaklasd mindig, hagyd gondolkozni, aztán lesz ami lesz, lehet másoknak fog hinni, lehet az egy rosszakaród is, vagy egy buta barátnő, nem tudhatjuk, de lehet hogy el kell engedned, erre készülj fel, de ha visszaír akkor próbálkozz :) Sok sikert :)
2018. okt. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!