Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kicsit hosszú, de te mit gondolsz a helyzetről?
15 eves lany vagyok. Van egy 16 eves osztalytarsam(hamarabb kezdtem a sulit)es mind ketten szerelmesek vagyunk egymasba.A fiu baratja ma rám írt hogy szerinte nem kene osszejonnunk mert az elozo csajaval is csak 1 hetet volt egyutt. Meg hogy csak azert akar velem jarni mert en jo csaj vagyok.(ezt a baratja is mindig mondja) . Szoval nemreg voltunk osztalykirandulason ami nagyon jo volt es sokat beszelgettem vele , odaadta a pulcsijat stb. stb. Szoval igen o is szerelmes belem. Ma jottunk haza es a baratja mar azt hiszi hogy jarunk mert o azt mondta. En errol viszont nem tudtam. A baratja azt irta hogy ne jojjunk ossze mert 2 hetnel tovabb nem fog tartani meg csak mondogatni fogja a szexet stb. De hat meg csak 15 vagyok?!? Minek mondogatna? Na szoval ez a helyzet. Nem kene osszejonnom vele?Igaza van a baratjanak aki regebben akart velem osszejonni? Mit csináljak? Ez egy tomor osszefoglaloja volt csak az esemenyeknek.xd
Koszi a valaszokat
Neha nem irtam ekezetet kerlek azt most nezd el nekem. Koszi.
1. Ne a srác haverja döntsön helyetted.
2. Ha akarsz járj vele, úgysem fog sokáig tartani, mert ezek az iskola, osztálytárs szerelmek hamar elmúlnak. De legalább lesz egy szép emléked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!