Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről? Picit hosszú.
Figyelt kérdés
a férjemmel voltak problémák. Múlt hét szerdán megbeszéltük, h rendbe hozzuk a dolgokat és változtatunk. Pénteken bejelentette, h el akar válni. Vasárnap azt, hogy kedden odaköltözik az új nője. Állítólag évekkel ezelőtt (6-7éve) egy helyen dolgoztak, és most újra felvették egymással a kapcsolatot egy közösségi oldalon. Egy hónapja kezdődött. A férjem azt mondja, hogy a csaj nagyon jó ember és kihozta belőle azt a bizonyos megfoghatatlant és érzik egymás gondolatait stb és hogy változni fog miatta. Velem úgy viselkedik mintha nem is lett volna köztünk semmi. Törölt iwiw-ről az sms-eimre alig válaszol. Nem érdekli mit érzek, h mannyire sz.ar, nem hajlandó foglalkozni a lelkemmel az érzéseimmel. Úgy érzem semmibe veszi az együtt töltött 5évet, hogy már abszolút nem jelentek neki semmit, ami ok, mert a múlt vagyok, de az ember csak tiszteletben tartja a másikat, nem??? Pl, hogy nem viszi oda a cuccaim közé a csajt. Kértem tőle, ez sem érdekelte. Azt mondta tegnap odaköltözik a csaj, erre éjfélkor emailt írt nekem. Semmi extra nem volt benne de ha akkor volt az első közös estéjük, akkor miért netezett és miért nem a csajjal foglalkozott? Ma reggel azt mondta, hogy este ott aludt már a csaj, de a cuccokat ma viszik át. Ezzel szemben még 3kor is iwiw-ezett meg írta az sms-eket... Pedig már két napja nem válaszolt semmire. Nem értem, sötétben költöznek, vagy mi? Egyébként a csajnak gyereke van és egy 9éves házasságot rugott fel szombaton... Nem tudom, nem értem... Ennyire dúl a love, hogy a férjem már sz.arik rám minden téren (írtam neki, hogy nem kéne úgy tennie mintha sosem lett volna köztünk semmi, erre fogta és törölte a levelet) és csak a csaj érdekli? vagy arra is gondoltam, hogy így akar a lelkifurdalásán felülkerekedni, hogy még véletlenül se inogjon meg. Azt se hajéandó elmondani, h mióta tart ez a viszony. Ragaszkodik az egy hónaphoz, de egy hónap miatt két felnőtt ember nem csinál ilyen hülyeséget, h felrúgnak mindent és összecuccolnak, nem??? mit gondoltok erről?2009. dec. 2. 17:19
1/5 anonim válasza:
Sajnos a férjed forró fejű,megunt Téged,eldobott,beleszeretett abba a nőbe...Közben meg bele sem gondolt,hogy mindez milyen hirtelen történt!Talán át sem gondolta rendesen a dolgokat.Tudod mit,én nem foglalkoznék Vele ezután SOHA többé,ha képes volt így beleugrani egy kapcsolatba,akkor legyen boldog a nőjével!Te meg keress magadnak egy normális férfit,ne ilyen bunkót!
2/5 anonim válasza:
hát ha nincs közös gyereketek akkor ez a "jobbik" eset egy 5 éves kapcsolat után nehéz valakit elfelejteni foleg ugy h egyik naprol a másikra megváltozik és nem foglalkozik veled . de sztem sz×rd le te is nem tudom hány éves lehetsz én ugy tippelem h 30 körul de menny bulizni és felejts :)20/f
3/5 A kérdező kommentje:
én 26 vagyok ő 41
2009. dec. 2. 18:07
5/5 anonim válasza:
Szerindtem lehet .hogy már a férjed kiszerettet belőled vagy csak ilyen felángolásban van.hogy új nő új a szokás más haj mell stb.
Lehet,hogy megfogja báni amit tett veled de azis lehet,hogy nem.Vagy már túl későn jön rá.
Mégha össze is jönnétek újra és ezt a nőt elfelejtené lehet ,hogy akkor lenne más. Igazából nem tudom miért tette veled de lehet.hogy az lessz a legjobb ha elfelejted. nem vagy idős találhatsz olyat akivel télleg együtt leszel és nem ilyen gondolkozású lessz.
Mondjuk szerindtem a szerelemse tart örökké de ez már lényegtelen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!