Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben megcsókolhato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben megcsókolhatom a lányt?

Figyelt kérdés

Adott egy olyan szituáció (mindegy milyen, de tegyük fel egy játékból való kötekedés-verekedés szerű szitu), aminek a vége az, hogy a lánnyal szemben állok és az arcunk kb. 7-8 centire van egymástól.

Ha mélyen egymás szemébe nézünk másodperceken keresztül, de ő akkor sem húzódik el és nem fordítja el a fejét, akkor ez egy jel arra, hogy egy csóktól sem húzódna el?

Vagy még ekkor is meg van az esélye annak, elhúzódik, ha megpróbálom megcsókolni?

2019. jan. 21. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg van rá az esély, de ha szeretnéd,próbáld meg.
2019. jan. 21. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló szituban, akkor a lány elfordította a fejét, gyengéden meg simogattam az arcát, majd felém fordult és megcsókoltam. Utána pár hónapig jártunk.

Nem mindegy, hogy mit mért csinál. Egy lány vágyait nem igazán lehet leszűrni ennyiből. Lehet egy ilyen szitunál már az esküvőt tervezi, de az is lehet, hogy csak nem mer félre nézni, mert azt gondolja, ha félre néz akkor azt hiszed, hogy csók miatt dönti a fejét. Vagy az is lehet, hogy azért nem néz félre, mert ha nem figyel hirtelen meg tudod csókolni és ő ezt nem akarja.

Egy nő gondolatait ki következtetni nehezebb, mint verset elemezni (vagy program soronkénti elemzést csinálni).

2019. jan. 21. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még :)
2019. jan. 21. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En biztos elforditanam a fejem, de ez nem azt jelenti h nem szeretnem h megcsokolj... :p

Egyebkent lehet h ez egy jel arra h megcsokolhatod, de az is lehet h nem az. Kiszamithatatlanok vagyunk xd

2019. jan. 21. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet próbálnod...

-egy lány

2019. jan. 21. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Filmbeillo
2019. jan. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!