Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még nyáron voltam egy táborban és ott volt egy lány akibe hát mit lehet ezen szépíteni fülig belezúgtam elmondtam neki és ő is azt mondta nekem én is tetszem neki de most nem akarja velem tartani a kapcsolatot.2018. okt. 8. 23:29
1/4 anonim válasza:
Hagyd, mert világosan megmondta, hogy most nem akar veled kapcsolatot. Ha nagyon akart volna valamit tőled már keresett volna.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak fél?
Magamból kiindulva, én azt várnám, hogy a fiú kezdeményezzen, ezek tuán is. Szerintem kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy mi a helyzet, hogy érzi magát, esetleg szeretne-e személyesen találkozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát egyszer már megpróbáltam ráírni de az lett a vége hogy a barátnője rám támadt egy nagyon hosszú és tartalmas üzenettel amelyben leírta hogy mekkora nagy tapló vagyok merthogy zaklatom szegényt pedig csak annyit írtam hogy "szia hogy vagy?" Aztán természetesen azt is leírta hogy ezt nem a barátnője kérte hanem ez a saját hülyesége. A személyes találkozás egyenesben lehetetlen mert pontosan 112 kilóméterre lakunk egymástól.
2018. okt. 9. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!