Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tisztázzuk? Van egyáltalán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztázzuk? Van egyáltalán még mit tisztázni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Megtetszett a táncpartnerem akivel táncoltam a szalagavatón az osztálytáncot. Jól elvoltunk valószínűleg tetszhettem neki. Most azonban van barátja. Egy ideje kicsit távolságtartóbbnak tűnik mindenkivel de ha mondok valami vicceset még mindig nevet. Néha néz órán.

Ez a távolságtartás amit mostanában tart velem ez nagyon bánt. Tudom van barátja és én nem akarom a sz@rt keverni. Szerintetek ha megkérdezem miért lettünk ilyen hirtelen távolságtartók mondjam-e el hogy:

Sajnálom hogy így alakult mert nem titok hogy megtetszett a próbák alatt és én jobbnak látom ezt tisztázni és tiszta lappal indulni. Tudom hogy nem lesz köztünk semmi hiszen barátod van. Csak azért mondtam el hogy tisztázzuk mi a helyzet. Induljunk tiszta lappal, ha összefutunk köszönünk egymásnak és kész. Így jó lenne neked? Már egy ideje bennem volt ez csak most így kijött belőlem.

Előtte egy pár 40%-os bátorságot fogunk inni a haverjaimmal. (De mértékkel) Így ha gáz lesz majd a piára fogom. Tudom nem egy tisztességes húzás de na!

18/f

2018. nov. 7. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az amit írtál (a "Sajnálom hogy így alakult . . " jól megírtad, csak 1 dolog:

Ne ismételj nagyon. "Tisztázni és tiszta lappal indulni" , "Tisztázzuk mi a helyzet." és "Induljunk tiszta lappal."

ezeket leszámítva amúgy jó lesz.

+Piás rész: ha úgy is ténylegesen eltudod mondani (ha talán picit rögtönözni kell), azt amit szeretnél, akkor nincs vele semmi probléma.

2018. nov. 7. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok:

"ezeket leszámítva amúgy jó lesz." úgy értem, hogy benne lehet, de többször ne nagyon legyen.

2018. nov. 7. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
De mit akarsz tiztázni? Volt köztetetk valami, te nyuszi voltál és nem hívtad randizni, jött egy tökösebb srác, mert neki bókolni, merte elhívni, megcsókolni, most együtt vannak, emiatt neked már nem küld tovább jeleket (aka távolságtartás). Mi nem világos ezen? Egy ilyen monológ után amit előadni készülsz, csak kínosan érezné magát és elkezdene még jobban kerülni téged. Akkor kellett volna megnyílnod neki, mikor ott volt a lehetőség, nem utólag, amikor már barátja is van.
2018. nov. 8. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!