Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztázzuk? Van egyáltalán még mit tisztázni ebben az esetben?
Megtetszett a táncpartnerem akivel táncoltam a szalagavatón az osztálytáncot. Jól elvoltunk valószínűleg tetszhettem neki. Most azonban van barátja. Egy ideje kicsit távolságtartóbbnak tűnik mindenkivel de ha mondok valami vicceset még mindig nevet. Néha néz órán.
Ez a távolságtartás amit mostanában tart velem ez nagyon bánt. Tudom van barátja és én nem akarom a sz@rt keverni. Szerintetek ha megkérdezem miért lettünk ilyen hirtelen távolságtartók mondjam-e el hogy:
Sajnálom hogy így alakult mert nem titok hogy megtetszett a próbák alatt és én jobbnak látom ezt tisztázni és tiszta lappal indulni. Tudom hogy nem lesz köztünk semmi hiszen barátod van. Csak azért mondtam el hogy tisztázzuk mi a helyzet. Induljunk tiszta lappal, ha összefutunk köszönünk egymásnak és kész. Így jó lenne neked? Már egy ideje bennem volt ez csak most így kijött belőlem.
Előtte egy pár 40%-os bátorságot fogunk inni a haverjaimmal. (De mértékkel) Így ha gáz lesz majd a piára fogom. Tudom nem egy tisztességes húzás de na!
18/f
Szerintem az amit írtál (a "Sajnálom hogy így alakult . . " jól megírtad, csak 1 dolog:
Ne ismételj nagyon. "Tisztázni és tiszta lappal indulni" , "Tisztázzuk mi a helyzet." és "Induljunk tiszta lappal."
ezeket leszámítva amúgy jó lesz.
+Piás rész: ha úgy is ténylegesen eltudod mondani (ha talán picit rögtönözni kell), azt amit szeretnél, akkor nincs vele semmi probléma.
#1-es vagyok:
"ezeket leszámítva amúgy jó lesz." úgy értem, hogy benne lehet, de többször ne nagyon legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!