Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben az esetben?
Ezt te kell eldöntsd, hogy mi a helyes. Sokkal több infóra lenne szükség, hogy helyes tanácsot tudjak adni, de megpróbálok ennyiből kiindulni.
Én fiúként azt tanácsolom, hogy menj el a randira, mert hülyeség lenne kihagyni, de előbb kérdezd meg a barátnődet, hogy őt ez zavarná-e. Menj oda és mondd neki, hogy "Szia, tudom, hogy neked is tetszik xy, de tudnod kell, hogy nekem is és xy elhívott engem randira. Mivel sokkal fontosabb vagy te, mint barátnőm, mint a srác, ezért kérdelek, hogy zavarna, hogyha elmennék randira a xy-val?". Persze nem pont így, szóról szóra, hanem kb. ez legyen a lényege. Ha értelmes barátnőd van, akkor rájön arra, hogy nincs esélye és átengedi a fiút neked és ha esetleg azt mondja, hogy zavarná, nem esne neki jól, akkor mondd neki, hogy "Oké rendben, de akkor tudnod kell, hogy te sem kezdeményezhetsz nála", mert tiszteletlenség lenne rád nézve, ha te lemondanál a fiúról, akinek amúgy tetszel, hogy a barátnőd járjon vele. Remélem érted? Szóval ha fontosabb a barátságotok és őt ezt zavarja, akkor senkise fog a fiúval együttlenni, de ha okos és értelmes barátnőd van, akkor átfogja neked engedni a fiút.
Tudom bullshitnek hangzik, de ez a legkorrektebb dolog, amit tehetsz.
Egyetértek az 1.válaszolóval. :)
Szerintem előbb mindenképp beszéld meg a barátnőddel, DE ne ő döntsön helyetted. Ez a TE randid. Ha igaz barát, akkor őszintén örülni fog h elhívott a srác aki neki is tetszik. :)
Én példám: Egyik ,,barátnőm" szerelmes volt a fiúba,aki nekem is nagyon tetszett. Őt háromszor is visszautasította...szóval reménytelen volt minden próbálkozása. Közbe nekem szerelmet vallott a fiú, és én időt kértem. Elmeséltem a csajnak, és ő nagyon összetört, de mondta, hogy adjak neki egy esélyt. Olyan egy hét múlva összejöttünk (direkt hagytam időt a barátnőm miatt, csak hogy ne fájjon neki annyira)... Nagyon boldog voltam. Erre a ,,barátnőm" nekem azt állítja rám nem haragszik, és őszintén örül a kapcsoltunknak. De olyan SMSeket írt barátomnak, hogy mennyire gyűlöli...és hogy mikor szakítunk már végre, mert előbb utóbb úgyis ez lesz...és mennyire várja már azt a napot!!!!!
Megszakítottam minden kapcsolatot a féltékeny ,,barátnővel". Mai napig boldogan együtt vagyunk a párommal.
Tudom ez a rosszabbik eset...remélem nálad minden rendben fog alakulni, és kívánom a legjobbakat! :D
Majd írj, hogy mire jutottatok! :))
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!