Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi vagyok és mit kéne hogy tegyek?
Van egy barátom, nagyon jól megvagyunk egymással és szeretem és imádom mikor a kockahasáról meg az edzéseiröl küld nekem képet. Csak az a baj hogy ő messze él így nem túl gyakran találkozunk.
De a suliban meg van egy lány akibe lehet hogy beleszerettem. Gyakran gondolok rá és sokszor álmodom vele. Jó párszor elképzeltem már hogy együtt vagyunk meg minden.
De közben meg hiányzik az a srác és ha egy fiúval ölelkezem (barátilag) akkor mindig ő jut az eszembe.
Szerintetek mi van velem és mi lenne a megoldás?
Normális válaszokat előre is köszi 😁
Azok alapján, amit írtál úgy vélem, hogy biszex vagy. Ez a feleletem a kérdésed első felére. Legfeljebb azt döntsd el, hogy úgy szereted-e és imádod őt, mint barátot, vagy mint férfit, azaz érzelmileg vonzódsz hozzá.
A második felére pedig azt válaszolom, hogy te magad döntsd el melyik félhez húzol inkább. Más válasz erre aligha van...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!