Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetem? Hogyan kene, hogy ne "ijesszem" el "ujra"?
van egy srac aki elso pillanattol kezdve fuz. 1,5 honap utan beadtam a derekamat (ez ket hete volt). Egyre tobb idot toltottunk egyutt, atjott hozzank suli utan meg ilyenek. Ma azt mondta, hogy kicsit ranyomultam es egyelore nem szeretne kapcsolatot,csak kicsit kesobb es az erzesei valtozatlanok es azt mondta, hogy kicsit elvettem a kedvet, mert nem ilyen nyomulosnak ismert meg. Alapjaraton nem tartom magam piocanak, csak latom,hogy vele nagyon jo lenne es nem szeretnem elvesziteni vagy elengedni az elso "akadalynal"
A szunetben gondolkodni fog ezen az egeszen. Ma is tobbszor smaroltunk meg ilyenek ,azutan,hogy elmondta az o nezopontjat.
Ugye nincs minden veszve? 18/L
Tudom,hogy szeret es a legkozelebbi barataival is beszeltem, akiknek azt mondta, hogy mas vagyok mint az eddigiek es szeretne ezt jol alakitani
Kapcsolatot valoszinuleg azert mondta hogy nem akar, mert nem akar sietni es tenyleg kicsit jobban ramentem mint kellett volna... de a kerdesem teljesen mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!