Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezhetem még?

Figyelt kérdés

Januártól április végéig leveleztem egy csajjal.Az elején kedves volt,kimutatta,hogy kedvel,de aztán bunkó lett,megbántott valamivel,én meg elküldtem a tudjátokhova.Aztán letiltott.

De már tavaly is eljátszottuk ezt.Pontosabban akkor 3.alkalommal már nem írt vissza,én megsértődtem és kitöröltem.Ez volt 2015 májusba,októberben bejelöltem és januárban igazolt vissza.Szóval második nekifutásra se jött össze.De kaphatok még egy harmadik esélyt 2017-ben?

2016. nov. 24. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, már elégszer próbálkoztál.
2016. nov. 24. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy visszaszerezheted-e? Sosem volt a tied.
2016. nov. 24. 12:18
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ebbe ennyi :) hagyd a francba
2016. nov. 24. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
találkoztatok egyáltalán élőben megvolt a szimpátia?
2016. nov. 24. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Minek? Hogy újra egymásba belerúgjatok?

Erre ott vannak a dühöngők és a gumiszobák, ahol a feszültségeket levezethetitek... :D

2016. nov. 24. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de ezek után szerintem értelme sincs.
2016. nov. 24. 14:50
 7/13 October15 ***** válasza:
13 éves párkapcsolati problémák FTW! Mentem agyonlőni magam...
2016. nov. 24. 15:17
 8/13 A kérdező kommentje:
18 vagyok.A csaj 16.De szerintetek nincs semmi esélye,hogy adjunk egymásnak mégegy esélyt?De majd szülinapján vagy valentin napkor írok neki,hátha eszébe jutok és lehet megint valami.Szerintetek van remény?
2016. nov. 24. 15:55
 9/13 A kérdező kommentje:

1.Eddig kétszer

Első alkalommal csak 3.szor állt velem szóba,utána már nem írt vissza.Én kitöröltem.Pár hónap mulva elkezdett hiányozni.Bejelöltem megint,de nem jelölt vissza.Rá 3 hónapra azt látom,hogy visszaigazolt.Eléggé meglepődtem.De írtam is neki és már gördülékenyen mentek a dolgok.Csak a végére elfogyott a lendület és sértődés lett a vége.

De talán 3.próbálkozásra sikerülne is

2016. nov. 24. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Mind ketten rosszul csináltátok, hagyd békén szerintem...
2016. nov. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!