Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezhetem még?
Januártól április végéig leveleztem egy csajjal.Az elején kedves volt,kimutatta,hogy kedvel,de aztán bunkó lett,megbántott valamivel,én meg elküldtem a tudjátokhova.Aztán letiltott.
De már tavaly is eljátszottuk ezt.Pontosabban akkor 3.alkalommal már nem írt vissza,én megsértődtem és kitöröltem.Ez volt 2015 májusba,októberben bejelöltem és januárban igazolt vissza.Szóval második nekifutásra se jött össze.De kaphatok még egy harmadik esélyt 2017-ben?
Minek? Hogy újra egymásba belerúgjatok?
Erre ott vannak a dühöngők és a gumiszobák, ahol a feszültségeket levezethetitek... :D
1.Eddig kétszer
Első alkalommal csak 3.szor állt velem szóba,utána már nem írt vissza.Én kitöröltem.Pár hónap mulva elkezdett hiányozni.Bejelöltem megint,de nem jelölt vissza.Rá 3 hónapra azt látom,hogy visszaigazolt.Eléggé meglepődtem.De írtam is neki és már gördülékenyen mentek a dolgok.Csak a végére elfogyott a lendület és sértődés lett a vége.
De talán 3.próbálkozásra sikerülne is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!