Szerintetek visszaszerezhetem az egyik régi Steam profilomat?
Figyelt kérdés
Volt nagyon régen eg profilom aminek elfelejtettem a nevét, a jelszavát és az emailcímét, de megvan az egyetlen rajta aktivált játék kódja. ez alapján vissza kaphatom? Mert akkor még vennék rá pár játékot, rendbe szedném és odaadnám az öcsémnek.2016. szept. 20. 20:49
1/2 anonim válasza:
Heló!
Igen. Írj a támogatásnak, biztos visszakapod. Külön accountot kel lcsinálni a támogatáshoz viszont, amivel beszélsz velük.
(Én rosszabbúl jártam, nekem ellopták évekkel ezelőtt, hiába írtam atámogatásnak, 2x visszaadták már, de mindig viszsakapta a tolvaj - mert ő vett rá játékoakt digitálisan. Hiába magyarázok a steam-nek, hgy itt vannak a kódok, meg az évek óta írt levelek, - hihetetlen és abszurd -, de nem tudnak rendesen segíteni, pedig csak annyi kellett volna 7 évvel ezelőtt is, hogy deaktiválják a kódjaimat, vagy törlik az accountot, és újra aktiválom, ami az enyém. De amekkora cég, annyira bénák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!