Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezt miért csinálta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és van egy lány akibe szerelmes vagyok. Ő ezt tudja és volt már köztünk több is, de sosem jártunk. Tudom hogy én nem tetszem neki viszont ma írta hogy szeret. Én nem vettem komolyan, mert tudom hogy nem tetszem neki. És többször is írta hogy szeret aztán írta hogy csak unatkozott(?!). Viszont ismerem és tudom hogy ő csak úgy nem írogatna ilyeneket. Most akkor ez mit akart jelenteni? Simán csak meg akart szívatni? De én nem ilyennek ismerem.

Nagy vonalakban ennyi. A segítő válaszokat köszönöm, mennek a zöld pacsik.💙

A trágár válaszadók kerüljenek.

2019. jan. 7. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok leszbi témában otthon, de inkább beszélj vele élőben és ott szűrd le, hogy mit is akar. Mert így internetonon keresztül nem fog nagyon menni. Élőben viszont látod a testbeszédét ami sokat elárulhat.
2019. jan. 7. 22:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy mégis megtetszettél neki, csak ő nem meri ilyen bátran felvállalni, hogy azonos nemű tetszik neki? A másik kérdésem, hogy ha komolyan elgondolkodtál azon hogy szivat, akkor nem lenne ideje tovább lépni?
2019. jan. 8. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

3 opció van.

1: tényleg belèd szerethetett

2: megkívánt téged-szex

3: szivat

2019. jan. 8. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld!💙
2019. jan. 8. 18:09
 5/8 anonim válasza:
Hm, lehet beléd szeretett csak nem meri elmondani. Ha meg így írja akkor biztos gondolja, hogy úgy sem veszed komolyan. Szerintem beszélj vele személyesen, nézd meg hogyan reagál.
2019. jan. 9. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!😄 Nagyon úgy tűnik, hogy belém szeretett, mert mondta hogy szerelmes valakibe aki lehet hogy én vagyok de lehet hogy nem, de még nem 100%-ig biztos benne, de n leszek az első akinek elmondja ha biztos lesz.😍 Már lassan egy éve várok Rá, arra hogy belém szeressen.😌
2019. jan. 9. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2019. jan. 28. 09:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos tudom, hogy már 2 éve nem írtam választ, de együtt voltunk pár hónapig, aztán végül szakítottunk, de még mindig tartjuk a kapcsolatpt. :)
2021. febr. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!