Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelekből úgy tűnt, hogy bejövök neki, aztán meg ezt csinálta. Most már tényleg nem értem. Szerintetek?
Korábban is érdekes volt a dolog, hogy mivel jelezte azt,hogy bejövök neki,azt itt írtam le: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Ezek után suliban utolsó napon mentünk hazfele,aztán előttem a barátnői hátrafordultak meg elkezdtek rám mutogatni, őt "hátra fordították", majd mentek tovább, ő meg felém, velem szembe fordulva állt, csak nézett a szemembe,mintha várta volna hogy oda érjek és mondjon valamit, aztán hirtelen vmi random emberhez odaszólt és elment tovább a barátnői után. Rá pár napra ráírtam,elmondtam neki,hogy mit érzek iránta, meg a végén ünnepek miatt boldog karácsonyt kívántam neki. Ezt még a Messenger kézbesítette,ergó megkapta, valószínűleg láthatta értesítés ők,hogy mivel kapcsolatban írok neki, így internetet kikapcsolva nézze meg,hogy nekem ezt ne jelezze, majd pedig valószínűleg spambe rakott, mert utána tesztként írtam neki valamit,amit a Messenger meg már csak "elküldve" -ként jelzett, azóta természetesen többször is online volt. Igazából ezt azért nem értem,mert ahogy a linkelt kérdésben is írtam, előtte IRL és messengeren is beszélgettünk, meg egy szakkörre járunk,ahol összesen 5-6 ember van, ergó szűk kis csapat, és ő is mint a jelekből kiderült eléggé csak a már általa ismert barátai felé nyitó,"visszahúzódó", tanulós lány. Oké,hogy ez nemet jelent, de eléggé váratlan volt az előzményekhez képest maga a reakció és a módszer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!