Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert csinalta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalta ezt?

Figyelt kérdés
Talalkoztam egy fiuval es mindig zavarba hozott es el hivott fagyizni is legkozelebbre es simogatott meg a baratai elott is mondta hogy csinos vagyok es kereste a tarsasagomat kerdezoskodott felolem es mikor nem irtam neki akkor mondta hogy rosz hogy nem irok neki meg o is zavarban volt neha es mondta hogy nezzem a tukorkepunket ahol setaltunk hogy mennyire ossze illenenk es mindent el meselt nekem meg hallgatott o is es mikor el koszontunk adott ket puszit az arcomra es mondta hogy irjak neki o is ir es haza ertem beszeltunk is meg minden es par nap mulva meg irja hogy nem akar velem beszelni nem ir mar es nem is erdeklem ... azt mondta nem egy a gondolkodasunk de akkor ne csinalta volna ezeket azon a napon mondtak a baratai neki hogy egyedul hagynak es csinalhatunk barmit de o mondta nekik hogy en nem olyan vagyok es hogy o sem akar az elso talalkozasnal ilyeneket csinalni ... most meg ram se hederit

2018. jún. 2. 20:47
 1/2 anonim válasza:

Hát...valószínűleg sajnos eddig is csak játszadozott veled. Lehet hogy nem akart veled semmit, csak úgymond menőzött veled. És most lehet hogy bejön neki egy ,,jobb'' csaj, és ezért sz.r le téged. Szerintem abszolút nem éri meg ilyenekért sírni, mert leírtam, hogy miért. Legyél nyitott más fiúk iránt, de azért ne legyél nyitott könyv. Sok sikert;)

Ui.: Kort kérhetek?

2018. jún. 3. 06:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele es csak kivancsi volt hogy addig nem e megyek mashoz mig vele nem beszelek .
2018. jún. 3. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!