Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinálta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta ezeket, miért viselkedik így? (hosszú írás következik)

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy van egy lány, aki egy évfolyammal jár alattam, és néha fura dolgokat csinál velem.

Mikor vártam a barátaimra az aulában, ő a barátnőivel el mentek a cuccaikért, én ott álltam az ajtóban, és ő odajött, a fejét a vállamra hajtotta, és monda, hogy engedj beeee. Miközben elmentek, jöttek még az osztálytársaim, akiket szintén ismer, de velük nem csinálta ezt. Tegnap egy külön szakkörön -ahová az előbb említett osztálytársam is jár, ráadásul őt régebb óta ismeri, mert egy fél évvel többet járt erre a szakkör re, utána jöttem én is-. A szakkörön a lány ott ült mellettem, ez még nem is olyan durva, általában így szokott lenni. Szinte egész órán összeért a lábunk, ő még mondta is, hogy de kényelmes a térdem.

Aztán a vállamra hajtotta a fejét, és ott hagyta hosszabb ideig. Az órát tartó tanár megkérdezte tőle, hogy vajon a lovagja mit fog ehhez szólni. A lány nem értette, miről beszél, majd mondta neki a tanár, hogy a fiúja mit fog szólni hozzá, ha ezt meglátja. A lány pedig azt mondta, hogy miért pont fiúm van, amikor lehetne lányom is. Órán ő kb végig piszkált, a talpát a lábamra tette, én lefogtam mindkét lábfejét, ő nem szólt semmit, hagyta, hogy fogjam; a fejét többször is a vállamra tette. Aztán amikor véget ért az óra, és a haverom készülődött, ő odaállt mellém teljesen úgy, hogy mintha hozzám bújt volna, tehát a teste az enyémhez ért végig, de csak állt, viszont nem mozdult el. Múlthét hétfőn a suliba menet utolért hátulról, és mondta, hogy végre utólértelek,aztán még aznap délután az aulában órák után lent voltunk, ő meglátott, és odajött hozzám, pedig az osztálytársai is lent voltak.

Belémboxolt (ezt nagyon gyakran szokta csinálni) , és rögtön a nap elején mondta, hogy milyen jó lett a hajam( mert fodrásznál voltam).Meg az egyik belémboxolásnál mintha azt mondta volna, hogy hiányoztam neki(mert ugye két hétig nem volt), DE AGYON KÖNNYEN LEHET, hogy csak belehallottam. Az egyiknél viszont biztos mondta, hogy nyugi, szeretetből csinálom.

És egyszer a szakkör előtt, amire közösen járunk, lyukas óránk volt mindkettőnknek, én a barátaimmal kint fociztam az udvaron, ő is kijött, és egy ponton odaállt mögém és elkezdett ilyen kicsit nyögdécselős hangokat kiadni(és mintha rúgózott volna mögöttem), én meg el is kezdtem viccelődni, hogy ha fordítva csináltuk volna ezt, az sokkal furább lett volna, ő meg csak: hát az biztos.

Ma együtt mentünk haza. Mielőtt elindultunk volna, ő csak úgy minden ok nélkül a vállamra hajtotta a fejét, bár ezt szokta csinálni elég gyakran. Út közben nagyon jól elvoltunk. Amikor vártuk a villamost, én mondtam valami vicceset, és ő a két vállamra tette a kezét, majd a fejét a vállamra tette. Mentünk egy megállót, és le kellett szállni, mert az ajtóban álltunk, és mások is le akartak szállni. Ott azzal viccelt, hogy ő távolabb ment, és ő illedelmesebb, mert jobban elférnek a leszálló emberek. Mielőtt még visszaszállhattunk volna, megszólalt az indulásjelző, és ő megfogta a karomat, és húzott maga után, hogy siessek, szálljak fel én is. Aztán amikor visszaszálltunk, ő elkezdett kapaszkodni, és engem is tartott, hogy ne boruljak fel.

Aztán mondtam neki, hogy itt leszállok, de ha gondolja mehetek még egy megállót, ő meg mondta, hogy ok, akkor menjek mégegy et. Aztán amikor elköszönünk, poénkodtunk, mondtam, hogy meg kell ismételni, ő meg, hogy ezzel feldobtam a napját.

U.i: valószínűleg van barátja.

16/F 14 /L

2018. máj. 23. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
A 4. sorig bírtam ezt a sok baromságot.
2018. máj. 23. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, elég egyértelmű szerintem
2018. máj. 23. 10:06
 3/5 PeterPeterPeter3 ***** válasza:
85%
Kényelmes vállad van neked az biztos
2018. máj. 24. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen az biztos,hogy tetszel neki . De az is ,hogy elég furcsán viselkedik. Mi lenne ha megkérdezném ilyenkor mit gondol? :D
2018. máj. 24. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Haver 16 evesen kellene tudnod hogy beled akar bujni..
2018. máj. 25. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!