Ha egy lány leál elöttem, és csak áll elöttem kb.5másodpercig de nem mond semmit, és én se. Azt míért csinálta?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 21:44
1/16 anonim válasza:
Szóval... együtt voltatok valahol, vagy egy random csaj megállt előtted az utcán? :D
Ha ismered és olyan a viszonyotok, szerintem simán lehet, hogy arra várt, hogy megcsókold.
2/16 A kérdező kommentje:
Én űltem,a làny ált,és csak látásból ismerem
2014. okt. 23. 21:56
4/16 anonim válasza:
21:56...Majdnem belefulladtam az esti kakaóba :D
5/16 anonim válasza:
Hol történt? Milyen szituáció? Megállt és 5 másodperc után lépett is? Honnan ismered? Szemezgettetek már? Ennyiből nem lehet semmit megállapítani.
6/16 A kérdező kommentje:
Én nem szemeztem vele,csak épp ültem a széken és gondolkodtam valamin,majd arra lettem figyelmes hogy a lányt akit csak látásból ismerek,leált előttem,majd 5másodperc is eltelt és szotlanul elment
2014. okt. 23. 22:15
7/16 anonim válasza:
Hol? Iskolában? Vagy a saját házadban? Mert az elég ciki lenne :D
8/16 A kérdező kommentje:
Suliban történt
2014. okt. 23. 22:24
9/16 anonim válasza:
Ott állt a lány az út jobb oldalán,
Egy sárga rózsa hervadt homlokán?
10/16 anonim válasza:
Ja, hogy suliban? Akkor azért, mert
"De nehéz az iskolatáska..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!