Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gáz hogyha...

Szerintetek nagyon gáz hogyha nagyon magas egy lány?

Figyelt kérdés

174 cm magas vagyok és 12 éves.

Szerintetek mennyit fogok még nőni?

2014. okt. 19. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hűűű, hát jó nagyra nőttél, de semmiképp sem gáz :) Szépek a magas lányok. Én mondjuk 13 éves koromtól már nem nagyon nőttem.
2014. okt. 19. 22:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, lehet itt megallsz, lehet 2 meter lesze.

Szerintem egyaltalan nem gaz, manapsag sok a magas fiu.

2014. okt. 19. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:

174 cm az nuku. Én 180 cm magas nő vagyok, és odavagyok a magas lányokért, csak sajnos nehezen találok.

Ja, és imádok 180 cm magas lenni, ha választhatnék, akkor sem szeretnék kisebb lenni.

Ahogy idősebb leszel, egyre jobban örülni fogsz majd a magasságodnak. Hidd el, tapasztalat.

Merre laksz? Én budapesti vagyok, és itt egyáltalán nem ritkák már az ekkora lányok. Nyugatabbra meg főleg. Úgyhogy semmi okod az aggodalomra.

2014. okt. 19. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen már 180 cm felett voltam, 11 évesen voltam 176 cm magas. A legmagasabb lány az osztályban. De ebbe nincs semmi gáz, én szeretek magas lenni, én most 19 évesen vagyok 185 cm magas és még így is nőhetek még 2-3 centit legalább. De erre már kicsi az esélyem.

Amúgy sokan vannak magas fiúk és lányok szóval nincs ebbe semmi, de ugyanakkor megismerkedtem egy alig 170 cm magas fiúval aki jóval alacsonyabb nálam, :D de nagyon aranyos, kedves srác. Bár elég félénk mert magasabb vagyok nála és sajnos félt attól hogy cikizni fogják emiatt hogy miért ilyen magas a barátnője, ami okozott némi problémát az ismerkedésünk idején, de már akkor nagyon szerettük egymást, és a végére nem foglalkoztunk ezzel.

Ez volt tavaly és már 1 éve vagyunk együtt, picit furcsa hogy nekem kell lehajolnom ha meg akarjuk csókolni vagy puszilni egymást, de már szinte természetesnek tartjuk ezt :D Furcsa a dolog, arról nem is beszélve ha magassarkúba vagyok szinte elveszik mellettem XD De hát ez van, mi ilyenek vagyunk, minekt így fogadnak el, az új emberek akiket megismerünk ők is elszoktak fogadni minket idővel :D

2014. okt. 19. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is kb ennyi voltam a te korodban, de én 175nél megálltam, most is ennyi vagyok :) Akkoriban utáltam, mert mindenki kis törpe volt mellettem, de aztán "hozzám nőttek" a többiek, és most nem tűnök már ki egyáltalán a magasságommal :) Lehet te hamarabb megnyúltál, és a többieknél ez még csak most következik.

22L

2014. okt. 19. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:

A középiskolában a sok törpe között lehet, hogy zavarni fog a magasságod, de később értékelni fogod és mások is.

A végső magasságodat pontosan nem lehet kitalálni. A szüleid, esetleg nővéred magasságából lehet következtetni. Valószínűleg 180 cm körül leszel, +/- 2 cm.

2014. okt. 20. 01:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válszt!

Talán meggyőztetek és igazából örülök annak hogy nem vagyok "törpe"! Puszika!

2014. okt. 20. 22:48
 8/11 anonim válasza:
100%
Ömm, és én akkor mit mondjak? Első osztályt 163 centivel kezdtem, harmadik végén 185 cm voltam, ötödikben már 194. Aztán kicsit lelassultam, és nem nőttem, vagy alig. Most 19 éves vagyok, lány, és 202 centi. :D
2014. okt. 21. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, tényleg jó magas vagy, az tény :) Nem azért, mert ez probléma, de orvosi kivizsgáláson nem voltál ezzel kapcsolatban? Csak mert a növekedési hormon túltengésének néha valamilyen tumor vagy betegség is tud oka lenni, és nehogy valami ilyesmid legyen
2014. okt. 24. 18:16
 10/11 anonim válasza:
En 13vagyok es 169 cm. Mar regota nem jottem. Hidd el en is szegyeltem a magassagom mert az osztalyomban 160 cm lanyok jarnak de mosmar kihuzott hattal megyek!!
2017. dec. 6. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!