Utálom a magasságom, nagyon rosszul érzem magam miatta, utálok a tükörbe nézni. Mit tegyek?
Nálunk is pont ugyanez volt 5-8 osztályban, viszont gimiben már a 7. (!) voltam a tornasorban, el sem hittem :): nálam bőven 10-15 cm-el magasabb és bögyösebb csajok voltak az osztályban, nagyon jól éreztem magam velük.
A lányok és fiúk is most fognak nőni és fejlődni szépen, a srácok kifejezetten sokat és sokszor esznek 15-20 évesen.
A magasabb embereket (és hosszú combú nőket!) mindig szebbeknek tartották, mint az alacsonyabbakat, ugyanakkor javaslom, hogy nézd csak meg a magyar úszókat, hogy milyen szép magasak, a vízilabdásokról nem is beszélve :). Mostmár kezdesz eléggé nagyocska lenni ahhoz, hogy az osztályodon KÍVÜL is barátkozz vagy más osztályokból vagy pedig sulin kívül pl. sportedzéseken vagy kultúrális programokon, ott pedig biztos vannak magasabb fiatalok is nálad :). Tehát csak fel a fejjel :)
Én 178 centi vagyok, de szívesebben lennék még magasabb. :)
Hidd el, szerencsés vagy a magasságoddal. Az alacsony nőket inkább tekintik áldozatnak, mint minket, az üzletben eléred a felső polcokat. A munkahelyemen én vagyok a legmagasabb nő, sok férfinál is magasabb vagyok :)
Nagyon rossz lehet alacsonynak lenni, gondolj bele mindenkire fel kéne nézned, ha beszélsz vele.
Régen én is utáltam, de most már imádom :)
nyugi, a nők 45 fölött, már csak összefelé mennek, ahogy ürül ki a csigolyák közül a folyadék és a kalcium.
addig már csak pár év!
Hm, még soha nem hallottam senkitől, hogy sajnálja, hogy milyen nagyra nőtt. Általában mindenki azon sír, hogy milyen kicsi.
Bevallom, én pár hete vettem észre, hogy az emberek mennyit paráznak a magasságukon. Meg hogy milyen izmolt a lábikrájuk. Mik vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!