Mivel érhetem el a maximális magasságom?
175cm
18/F
A növekedés nem igazán olyan dolog, amire te igazán tudnál hatni. Az tény, hogy azok, akik kosárlabdáznak, általában magasabbak, ez a több évig tartó felfelé ugrálás. Viszont tudni kell, hogy ez nekik nem túl jó, mivel leginkább csak a csigolyák közti hely lesz több, amitől majd évek múlva hátfájásuk fog kialakulni.
A férfiak állítólag 24 éves korukig nőnek, ha a szüleid magasak, te is beéred majd azt a magasságot. Ezen nem lehet gyorsítani.
Nézd nem akarok itt hülyeséget írni de nekem még amikor iskolás voltam a biológiatanárom azt mondta hogy ha valaki sok sütőport eszik akkor bizony nőni fog.De minden bizonnyal ez is csak egy legenda,tudományos cikk nincs mely erről számolna be.
175 cm szerintem pont egy jó és átlagos méret.Igazából ott vannak például a mesterséges növekedési hormonok de sokat nem segítenének neked ha már ez a végleges méreted és a csontjaidban nincsenek növekedési zónák már.Tessék,egy cikk
Kb. 24 éves korunkig növünk?
Az fasza, akkor még nőhek :)
194cm 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!