Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik sport segít h elérjem...

Melyik sport segít h elérjem a genetikailag adott maximális magasságom?

Figyelt kérdés

Most lettem 17 éves és 179cm vagyok,célom a 185cm,jelenleg is növekedésbe vagyok az biztos(kb.3 hónap/1centi)

De minderre szeretnék kicsit rátennni sportokkal és azzal h minden ásványi anyagot és tápanyagot megadok a testemnek.

Most az lenne a kérdés h mi segítene ebben engem? Barátaim kondizni hívnak(persze csak olyan gyakorlatokat csinálnék amik nem terhelik a gerincem és a lábaim,a növekedés miatt),de kondi mellet Judozni is szeretnék mert ezt már rég óta végzem és egész nagy szinten vagyok már. Mind emmelet az úszást is be kéne iktatni valahogy mert azt hallotam attól lehet nőni. Segítsetek melyik sportot,sportokat űzek mert 3ra nincs időm és energiám :/

2012. szept. 10. 20:16
 1/5 gelazso ***** válasza:
egyik sem segít. nyújtó gyakorlatok segíthetnek a pubertáns kor befejezte elött
2012. szept. 10. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
tuti hogy a kosárlabda segít, nem hiszem hogy alapból mindegyik olyan maga lett volna
2012. szept. 10. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
kosarazni is szoktam esténként,de csak úgy néha-néha rendszertelenül és akkor is csak max.1-2órát a szomszéddal,az a baj hogy mostmár(17) nem mehetek kosarazni mert se nem vagyok elég technikás,se elég magas :/
2012. szept. 10. 21:07
 4/5 poiu ***** válasza:
A 179 tökéletes. Nincs sport, ami nyújtana. Szabad vagy, csináld, amihez kedved van.
2012. szept. 10. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó dolog szabadnak lenni és élnék is ezzel a lehetőséggel,de csakis ha ez nincs a növekedésem rovására :D
2012. szept. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!