Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy visszaszere...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés
Egy hete szakított velem a barátom. Állítólag ő is aznap szomorú volt és én még most is bőgök miatta. Az ok az volt,hogy sokat hisztiztem vele,mivel távkapcsolat volt és nagyon hiányzott. De nem volt annyira messze,mert kb 80 km. És én könyörögtem neki hogy adjon még egy esélyt de azt mondta hogy nem tud. Egy hét alatt gondoltam csak javul,de egyre rosszabb. Hiányzik,hogy írja a cukiságait,a hangja nagyon hiányzik. Csak még mikor szakított azt is üzenetben csinálta. Jövő hónapban megyek oda ahol ő lakik,és szerintetek ha meglát megváltozik a véleménye?

2018. dec. 30. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ,ne könyörögj egy fiúnak azért ,hogy veled legyen ha szeretett volna nem szakít pláne nem üzenetben .
2018. dec. 30. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva semmit ne tegyél.
2018. dec. 30. 09:20
 3/6 anonim válasza:
60%
Majd ő fut utánad!!
2018. dec. 30. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem hogy a 3asnak igaza van. Mindennél jobban szeretem😞💔
2018. dec. 30. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: Mindkettőtöknek az lesz a legjobb,ha ez így marad. Mármint hogy külön vagytok. Majd megérted.
2018. dec. 30. 12:04
 6/6 anonim válasza:
87%
Egy fiú után se menj! Hagyd hogy ő fusson utánad. Ha ő szakított veled, és nem keres magától, akkor nem érdekled. Szard le, majd jön más aki tényleg szeretni fog és nem dob el, és az majd elfeledteti veled őt.
2018. dec. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!