Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 3 hónapja szakítottunk barátommal. Viszont minden héten találkozunk azóta is. Azt mondja, nem szeret már. Nem akar kapcsolatot, élni akar stb.3 hétig könyörögtem. Azóta nem, fel sem hozom neki ezt a témát. Mit tegyek hogy visszaszerezzem?
100% friss vagyok de nem nagyon biztos, hogy jól értelmezem, de ez nagyon egy se veled, se nélküled kapcsolatnak tűnik.
Élni akar, mert 2,5 év alatt lehet, hogy unottá vált a kapcsolatotok, pedig a párkapcsolat nem jelenti az élet halálát.
Sőt, pont ellenkezője kell legyen, s bizonyára ezért is üti egyik szavát a másik.
Szeret téged, de biztos van 1-2 dolog ami nem működött úgy (még ha neked jó is volt) ahogy neki is kényelmes.
Ezt én is megkérdezném 1-1 embertől, vagyis inkább, mert terveim szerint talán meghallják imám odafent és soha még véletlenül se futok össze azzal a csajjal XD
Az emberek nagyon furcsák, talán fél újrakezdeni, pedig az ostobaság.
A mikrós kaja elve sok mindenre igaz, de nem a szerelemre.
"Másnap azt mondta, nem rám, hanem csak egy nőre volt szüksége."
Ez a kulcsmondat, ne felejtsd el.
Figyelj, te puncinak remek vagy neki, a szükségleteit kielégíted és ennyi bőven elég.
Elhiszem, hogy naiv kislány vagy, de miért nem küldöd el a francba, ahelyett, hogy szétalázod magad? Mert ez, hogy gyakorlatilag csak csettintenie kell és te máris szétteszed neki, kemény megalázkodás.
Rúgd már ki és szórakozzon mással! Te őt már NEM fogod visszakapni, használ egy darabig, aztán, ha talált más barátnőt, akit szeret, kivág a francba.
Önbecsülés hol van?
28n
6-os nőcinek igaza van. Én férfi vagyok (27) és megmondom neked, hogy nem szeret Téged. Egyedül a birtoklási vágyát akarja rajtad kiélni és a szexhiányát. Fél, hogy ezt elveszíti, mivel megjegyezte, hogy pasizol.
Ez egy kis p*cs egyébként, én is szeretek játszadozni a nőkkel, de nem úgy, hogy az illető szerelmes belém én meg nem érzek semmit. Jobb ezt tisztázni, amit elmondásod szerint egyébként meg is tett, viszont a szex kell neki, és fél, hogy nem kapja már meg ha más srácot találsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!