A Kingston memóriakártyám hirtelen törölte tartalmának órási részét, sokéves emlékeimet. Mit ajánlotok, hogy visszaszerezzem?
Figyelt kérdés
2018. nov. 23. 16:54
1/9 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy a kártya nekiáll törölgetni, inkább az, amibe be volt dugva.
Ereszd rá a GetDataBack programot, elszüttyög vele 3-4 órát (16GB) és látod mi maradt meg, mennyi anyag van rajta.
Ha van rajta értelmes, vissza lehet állítani vele, max. fizetni kell érte, de lehet van más megoldás is.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor a kártyaolvasó törölte? És nem az egészet, hanem csak azokat, amik a legfontosabbak voltak nekem. Nem érdekel sem idő, sem pénz, csak az emlékeim, a gyűjteményem.
Köszönöm a gyors választ!
2018. nov. 23. 17:03
3/9 anonim válasza:
Limitált írást bírnak ki a kártyák, lehet egyik része sérült.
GetDataBack-kel nézd meg.
4/9 anonim válasza:
Legközelebb tárold felhőben is a cuccaidat ha ennyire fontosak.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a felhő a legbiztosabb, de abba nem bízok, hogy teljesen privát.
2018. nov. 23. 17:09
6/9 A kérdező kommentje:
Egy formázott memóriakártyát még ez előtt tettem recovery-ra az említett programban, órákig dolgozott, és pont mikor kész lett, akkor összeomlott.
2018. nov. 23. 17:13
7/9 anonim válasza:
Vgyél egy külső wimchestert es csinalj mindig biztonsagi mentest. En havonta lementem a kepeimet, pont ezert
8/9 A kérdező kommentje:
Én félévente rakom a kártyatartalmat gépre, és a géptartalmat is egy külső tárolóra, arra az esetre, amit nem mondunk ki. Csakhát volt a hétvégén egy tök jó kirándulás, 200 képet csináltam, hogy megmutathassam másoknak, aztán most még magamnak se tudom. De ez csak egy kár a száz közül.
2018. nov. 23. 20:08
9/9 Alex Fly válasza:
Állítsd vissza a biztonsági mentésből.
A fontos adatokról mindig van backup...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!