Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy visszaszerezzem? Ha van, hogyan?
Szóval...egy hónapig jártam vele....de eddig a legjobb lány akivel találkoztam, pont amilyen nekem a tökéletes.....és addig az egy honapig minden szuper volt, nagyon szerettem, ő is engem, és azt tudom hogy eddig a barátai közül engem szeretett a legjobban, ezt a legjobb barátjának mondta, ő meg nekem....szóval minden nagyon szper volt, elég sokat csókoztunk, és már volt kicsit több, petting, de nem több....és hát most kezdődött ugye a suli.....és hát egy két napja észrevettem h olyan kicsit fura meg kedvtelen..nemcsak velem, hanem ugy mikor többen voltunk kint akkor is...és este rákérdeztem h mi a baja, miért ilyen...aztán beszélgettünk, és mondta, hogy ugyveszi észre h egyre jobban csak barátok vagyunk....és ebben igaza is volt, de ez csak egy pár napja volt igy....es akkor igy kozosen megbeszeltuk h jon a suli, ugyse látnánk nagyon egymast, szoval nehéz lenne "rendbehozni", szoval h maradjunk barátok.....én ennek orulok is....mert ha igy marad, akkor nem veszítem el őt majdnem hogy soha, és így nem hullik szét az a 4-es "csapatunk" ahogy lógni szoktunk...viszont ő az a lány, aki után úgy érzem, hogy nem biztos hogy hagynom kéne, mert nekem ő volt a legjobb, úgymond az álmom! És kiderült hogy én is őneki, csak valamiért mindkettőnkön ez igy átment most pár napja, ezért lett ez...szóval...van esély visszaszereznem őt? :) legrosszabb esetben, még mindig nagyon jobban maradunk.....de mégis?????? SOK KÖSZII :D
mindketten 15, és ugyebár énvagyok a fiú 😂
Hát furcsa ez nekem, mármint ha annyira fenékig tejfel lenne mindkettőtök részéről a dolog, akkor ilyen meg se fordulna a fejetekben. Ha meg már első hónap után ilyen nyögvenyelős az nem a legjobb előjel. Persze nem akarom elrontani a kedvedet, épp ezért én azt mondom, hogy ha jól megvagytok továbbra is egymással barátként abból még lehet valami. Van esélyed rá, de ne legyél túl rámenős, legyen kis tartásod vele szemben.
Még az érdekelne, hogy neked első komolyabb kapcsolatod-e. Egyébként pedig sok sikert kívánok neked/nektek, és legyetek együtt amíg bírjátok !
nem, nem első kapcsolatom, viszont vele csókolóztam először......én azon vagyok hogy maradok jóba vele, de semmi több, és lehethogy magától is rájön, mert nem akarom erőltetni! :)
Köszi szépen, kár hogy csak egy valaki szánt meg engem és válaszolt 😂
Ismét én vagyok, és gondoltam leírom neked ezt a dolgot, hátha picit megkönnyebbülsz. Nekem igazából 17 évesen volt először komoly kapcsolatom, a barátnőm egy évvel idősebb volt. Szőke, hosszúcombú, kékszemű - abszolút az esetem. 2 hónapig voltunk együtt, meggyőződésem volt, hogy ő a tökéletes lány számomra. Rengeteg közös volt bennünk, rengeteg dolgot csináltunk, aztán elromlott a dolog, kezdődtek a veszekedések végül kiderült ő nem volt belém igazán szerelmes.
Borzasztóan összetört a szívem, azt hittem világvége lesz. Ezt a 2 hónapot is egy egész évembe került úgymond elfelejteni, de hazudnék ha azt mondanám ma már egyáltalán nem érdekel. Mindez 5 éve volt. Azóta volt több kapcsolatom, egyik sem volt az igazi, míg rátaláltam egy olyan lányra, akiben minden megvan, mint az elsőben, és még több is (ráadásul 1 évvel fiatalabb). Hülye dolog összehasonlítani a barátnőket, de amire rá akarok mutatni az az, hogy fiatal vagy még, nem tudhatod mit hoz a jövő. Most őt tartod a tökéletes lánynak, 2-3 év múlva lehet tényleg megtalálod az igazit.
De neked még tényleg nem kell temetned a kapcsolatodat, és ha tényleg szeretitek egymást, akkor minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!