Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú és lehet hogy én is neki, de nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van a suliba egy fiú és nekem fiú még így nem tetszett mint ő és hát ő olyan fajta hogy néz egész nap de nem beszél velem és én pedig szeretném ha lenne valami mert osztalytársaim szerint bejövök neki mert néz mindig, és ha beszélgetek egyik haaverommal akkor annyira féltékeny lesz..de facebookon nem merem bejelölni mert egyszer év elején bejelöltem és az nem sült el jól.. valakinek valami ötlet hogy mit tudok csinálni?2018. dec. 1. 12:28
1/1 anonim válasza:
Miert nem sult el jol?
Itt csak azt olvasom,hogy nyugodtan be lehet jelolni a kiszemeltet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!