Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek annak a fiúnak, aki tetszik nekem?
Amikor el megy elöttem vagy mellettem, akkor rám néz vagy mond valamit.
Mentem a barátnőmmel és jött velünk szembe az egyik fiú osztálytársammal és mondta csak úgy a nevemet és el mosolyodtam, ő is, viccből, mosolyogva mondtam neki, hogy az a nevem.
Anyukámmal voltam egy rendezvényen, mentünk a tömegbe jött velünk szembe az anyukájával és egymásra néztünk, egymás szemébe és el mosolyodtunk.
Voltunk a suliból úszni és le fröcskölt és meg kérdeztem tőle, hogy miért fröcskölt le és viccből azt mondta, hogy legyen mit kérdezni.
Te már ki írtad egy szer ezt a kérdést ugye? [:
Arra is ezt válaszoltam:szerintem tuti ,hogy tetszel neki. Nagyjából minden akit írtál erre utal.
Próbálkozz ,mert én mondom tapasztalatból ,hogy tetszel neki!
Ja és az első aki írt hülyeséget írt. Senkinek sem tetszik egyszerre két lány! Eggyet is nehéz találni aki ideális ,és aki tetszik!
Nehogy elhidd az első író diszkrimináló hülyeségeit.
SOK SIKERT!
#2 Ja, és ne is kacsintgass. Ezzel inkább kinosan fogja érezni magát, nem pedig lépni fog.
Az első író inkább keresztebe akart tenni neked ,mint segíteni.
Remélem megfogadod a tanácsom.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!