Tetszik egy fiú a suliban, de én semmit sem tudok róla az osztályát kivéve, meg a nevét(amit a sulihonlapon tudtam meg az osztálynévsorából).Ô meg azon kívül hogy kis 7.es vagyok(ezt valószinûleg csak mrgjegyezte, mert tettem már róla h egy kicsit többször lásson)szintén nem tud rólam semmit.:( Arra gondoltam, hogy ha bámulom, akkor abból talán lesz vmi(ô is elkezd nézni engem, vagy csak rámnéz h mi a szrt bámulok). De ha ez nem válik be, tudnátok ötleteket adni, vagy hogy érdemes e egyáltalán reménykedni???(leszólítani nem igazán merem, mert hogy 11.es:S)
Szerintem jó ha bámulod, mert így érezheti talán, hogy érzel valamit iránta. Próbálj mosolyogni rá, és ha elmész mellette pl. barátnőddel, vagy osztálytársaddal, akkor ne kezdj el "susogni" előtte, ez a fiúknál nem jó pont. Ne zavarjon az, hogy 11.es nyugodtan köszönhetsz neki! Ha gináziumba jártok, úgy gondold át, hogy már csak 2 éved van!
Sok sikert!
2017. okt. 1. 22:37
2/6 anonim válasza:
Nem egyszerű. Én is gimibe járok, csak 10-edikbe, és van egy, 7-vagy 8-adikas lány, akinek bejövök. Hát az ő példáját ne kövesd. Barátnői mindig az ő nevét mondogatják ha elmegyek mellettük, bámul, szinte követ, kicsit betegesnek tartom.
2017. okt. 2. 17:28
3/6 A kérdező kommentje:
Szia, utolsó! Köszönöm a választ:) Bámulni nem mertem eddig, csak akkor amikor háttal volt. Követni meg nem igazán szoktam, max. tökölök még egy kicsit a szekrénynél,teremben ha tudom h arra lesz órája. :0 De sajnos az osztalytarsaim egy kicsit... khm idegesítô már h mindenki aki tud róla odaszól h nézd, úristen ott van, miközben szentül merem állítani hogy én vettem elôször észre :"(
2017. okt. 2. 19:16
4/6 anonim válasza:
2-odik vagyok. Az a lényeg, hogy ne nyomulj rá, szerintem gyerekes. Menj oda hozzá, mikor egyedül van, beszélgess vele. Ha haverjaival van, nem biztos, hogy figyelne rád. A reakcióiból le lehet venni, hogy bejössz-e neki.
2017. okt. 3. 15:56
5/6 A kérdező kommentje:
ohh, hát köszönöm szépen :) Majd própálkozok :D
2017. okt. 3. 19:05
6/6 A kérdező kommentje:
Jejjj, ma mellette ültem a könyvtárban:) Mázlim volt:))) De a barátnôm... hangosabban mondta h mondd már el neki:(Nemtom levágta-e h tetszik nekem.:( De tuti ha levágta, baromira idegesítem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!