Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszek-e neki?
Jó, lehet hülye kérdés, de én nem az a fajta vagyok, aki otthon van a témában. Tetszik egy srác, de nem tudom eldönteni, hogy csak én képzelem túl a dolgokat, vagy tényleg kölcsönös-e az érzés.
Megkérdezni nyílván nem fogom. :D
Egyértelműen akkor fogod tudni, ha elhív randizni.
Ha nem hív el, akkor sem kizárt, hogy tetszel neki, csak van barátnője, félénk vagy egyéb ok miatt nem hív el. Ebben az esetben jel lehet, hogy keresi a társaságodat, érdeklődik irántad, ha társaságban találkoztok, akkor is rád figyel, veled próbál beszélgetni. Persze lehet, hogy csak barátságos.
Ha egyébként félénk, kevéssé magabiztos személyiség, akkor jel lehet, ha veled zavarban van, esetlenül viselkedik vagy hülyeségeket mond. Persze ilyenkor lehet, hogy általában zavarban van, ha beszélni kell valakivel.
Ha pedig teljesen közömbösen viselkedik veled, akkor is lehet, hogy tetszel neki, csak valami miatt nem akarja kimutatni.
Nagyjából ezek a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!