Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú és egy lány hónapok óta flörtölget egymással, de nem jönnek össze, stagnál a kapcsolatuk. Ennek szerintetek mik lehetnek az okai?
Valamelyiknek elég ennyi és kapcsolatot már nem akar?
Nem mer lépni?
Valóban kevés az infó de ilyesmi okai lehetnek
Valamelyiküknek vagy mindkettejüknek vannak olyan "gátjai", kérdései a másik felé amire nem kap egyértelmű választ a flörtölgetés során. Ez a gát akadályozhatja meg egyik vagy mindkét fél részéről a közeledést. Megkérdezni pedig konkrétan nem merik egymástól, illetve nem mernek beszélni róla. Ez itt a baj.
Példa: lehet, hogy a lány már rég kezdeményezett volna, de mivel látja, hogy a fiúnak sok lány ismerőse van, nem mer kezdeményezni, mert nem akar pofára esni. Azt hiszi a lány, hogy valamelyik, vagy több lány ismerőse iránt is érez a fiú, és nem akar egy lenni a sok közül.
Csak mivel ez elég kényes téma, főleg ha egy lány akarja felhozni, ezért inkább nem teszi meg és vár a fiúra.
Ezt a kérdést mintha én tettem volna fel.
Én is több mint fél éve vonzódok egy lányhoz, de nem tudok rajta kiigazodni, hogy most imponálok-e neki, vagy sem. Valamikor rám sem hederít. Ezért nem merek kezdeményezni se...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!