Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lannyal kolcsonosen szimpatizaltunk egymassal, mikor rairtam nagyon jol elbeszelgettunk, de mennie kellett, mondta, hogy "majd kesobb beszelunk", akkor most neki kellene majd irnia, nem?
nyugi, nekem is írta a csaj tegnap hogy "holnap folytatjuk", hát írhattam neki, azóta se válaszol :DDD
legalább nálad a "később beszélünk" egy egyértelműbb lekoptató szöveg :D
hát most ha eddig egyszer beszéltetek, azért ráírhatsz még egyszer, hátha megint "olyan jól elbeszélgettek" ... aztán ha nem csak te ítéled olyan jónak, akkor majd keresni fog ... talán ... ha meg nem akkor meg engedd el, annyira meg nem szerethettél bele, hogy különösebb fájdalmat okozzon ...
a koptatás is esélyes, de ha aktívan válaszolgatott, kérdezett is, érdeklődött, és nem csak abból állt a beszélgetés, hogy te interjút készítettél vele, akkor még azért 1 beszélgetés alapján nem vonnék le ilyen következtetéseket ... kettő, három ilyen esetből már inkább :D
Szerintem 1. elfelejtette a facebookját (alias nem jutott eszébe hogy írjon de élőben igen)
2. le akar koptatni (valószínűtlen)
3. várja hogy te is érdeklődj iránta ;)
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!