Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves fiúk! Ti hogy viselkedtek ha tetszik nektek a suliban egy idősebb lány?
18 vagyok, végzős. Van a sulimban egy kilencedikes fiú, aki már tavaly óta néz, bámul, nagyon zavarban van ha a közelében vagyok, már a haverjai is néznek ha ott vagyok. Szóval olyan mintha tetszenék neki, de közelíteni nyilván nem fog, mert már szerintem megtette volna.
A helyzet az, hogy nekem is tetszik, mert nagyon helyes és jól néz ki, de persze tudom hogy fiatalabb és biztosan nem vagyunk egy szinten - nekem kevés lenne ő, neki én meg talán sok. Plusz jövőre egyetemre megyek és nem menne ez, de sajnos sokszor ott van a fejemben és a suliban is sokat várom hogy lássam. Annyira kár hogy csak kilencedikes... *sóhaj* :D
Ha tetszik ,akkor én a helyedben már odamentem volna.
Ha egyetemre mész az inkább azt is jelenti ,hogy sietned kell ,mert ha netán össze szeretnél jönni vele ,akkor nincsen már sok időd.
Szerintem azzal ,ha ezt megbeszélnéd inkább vele, akkor te is, ő is jobban járnátok.
Szerintem a kor nem érdekes, ha tetszik és te is neki akkor használd ki.
Az én szüleim között több év lapul mint 3-2év.
Ebből amit leírtál teljesen azt ajánlom ,hogy próbáljál járni vele! Sőt örülj, mert PL. nekem még soha nem adatott ilyen lehetőség.
Sok sikert!1 drukkolok!
Hm 😕
Most az lenne a probléma, hogy fiatalabb nálad??
Hm szerintem attol még igazán megpróbálhatnátok vagyis szerintem egy próbálhatjátok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!