Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg, ha szinte teljesen idegenek vagyunk és idősebb is nálam?! LÉGYSZI TANÁCSOKAT!
Van egy srác a sulimba jár, de idősebb nálam két évvel. Én az osztályban sem vagyok túl nagyhangú feltűnő, hát még suli szinten, és ráadásul alsóbb osztályba járok mint ami a koromhoz való lenne, (nem buktam meg!!) szóval az ilyen 'kicsiket' észre sem veszik, nem vegyülünk velük nagyon.
Nem tudom, hogy szólítsam meg, senkit nem ismerek aki ismeri, és nyilván nem akarom végig kérdezni a fél sulit, hogy ,,helló, van barátnője?'', csak azokat akikben megbízom, akiktől nem ciki.
Szóval simán lehet, hogy barátnője van, és nem tudom, lehet baromi idióta és ellenszenves ha jobban megismerem, és kinézetre tényleg sokkal fiatalabbnak tűnök mint ő, meg nem is vagyok szép, inkább fura... Mit tegyek? Mivel szólítsam meg? Próbáltam vele 'szemezni' de a haverjaival beszélgetett, szóval nem nagyon tűnt fel neki.
Valami olyan kellene amivel nem égetem magam.
Megéri egyáltalán próbálkozni?
Ötletek?
16/L
Leszolítani nem a te dolgod.
Nem igaz, hogy már 16 évesen sem férsz a bugyidba...
Mindenkinek aki normálisan írt köszönöm a választ!!
De #3, miért ne lenne az én dolgom leszólítani? Miért lenne kevésbé az enyém mint az övé? Nemár, hogy a 21. században is ilyen szexista dumát nyomj. Nem arról van szó, hogy ,,nem férek a bugyimba'', tinédzser vagyok, megtetszett valaki, ahogy ez lenni szokott, szeretnék beszélgetni vele, ehhez kértem tanácsot, (tényleg nagyon köszi a tippeket többiek!!). Nem fogok várni arra, hogy mint egy romantikus filmben egy sorsszerű véletlen folytán belémbotoljon életem szerelme, nem fogok illedelmesen ücsörögni, mint egy viktoriánuskori szűzlány, csak mert 'nem való, hogy én szólítsam le'. Nyilván nem fogom rávetni magam mint valami kiéhezett r**banc, de ha lehet esélyem, akkor megteszem azt a minimumot amit megtehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!