Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza a fiú?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a fiú akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak alig ír vissza.
Régebben esténként beszélgettünk pár órát, mostmár azt sem.
Viszont mikor találkoztunk akkor megfogta a kezemet, simogatta a hajam, kézenfogva sétáltunk, átölelt.
És az írásán látszik, hogy aggódik értem ha beteg vagyok.
Most elhívtam valahová és nagyon várja, de ritkán ír vissza, pedig sokszor fent van.Eszembe jutott hogy nincs ideje visszaírni, de ha nem ér rá akkor 4-5 órákat nincs fent.
Viszont mikor a találkozóról írok valamit akkor szinte egyből megnézi és utána megint nem nézi meg.
16/F és 17/L
2018. nov. 26. 10:13
1/2 anonim válasza:
Izélni próbál, a lelkizést inkább elkerüli. Hát legalább őszinte.. figyeld meg, hogy a személyes találkozón kérdezget, figyelmesen hallgat, vagy csak azzal van elfoglalva, hogy megpróbál testi kontaktust létesíteni. Ha utóbbi, akkor ne számíts semmi jóra.
2/2 anonim válasza:
Nem illetek össze, túl fiatal hozzád a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!