Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan nyerhetném vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerhetném vissza a szerelmét? Teljesen elveszett?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy régebben egy társaságba kerültem ezzel a fiúval, akkor párszor találkozgattunk, aztán abban maradt(mármint nem ketten találkozgattunk)

Ez volt tavaly nyáron

A sokadik találkozásra elkezdtem érezni, hogy kehet érez valamit irántam, és lehet én is, de én akkor voltam túl egy szakításon, és nem tudtam mást úgy igazán szeretni

Aztán vagy 2 hete ráírtam, beszélgettünk, fiúkról lányokról, és bevallotta hogy régen tetszettem neki

Aztán egyre többet láttam a buszon, de igazából így sosem beszéltünk sokat

Van egy legjobb barátja, aki az én egyik legjobb fiú barátom, és ő mondta, hogy furának tart

Mert mondtuk neki hogy elmehetnénk valahova négyen(2 lány 2 fiu felállásban)

Jó nem vagyok az a tündér kislány, és van egy pár kilo feleslegem, de hát nem megy le. Már többet leadtam mondjuk, illetve szemüveges vagyok(kontaktlencsém nem lehet)és ezek eléggé vesznek az önbizalmamból

Vannak furcsa szokásaim, és ezeket megtudta a fiú, és ez alapján azt mondta hogy kicsit furának tart(de nem elítél, csak hogy neki ez igy fura)

És így gondoltuk barátnőmmel hogy elmegyünk valahova 4en, de annyira nem volt oda az ötletért

Szóval tudom, borzasztoan meselek el dolgokat, és tudom hogy hosszu lett, de ha bárki volt ilyen, vagy hasonló helyzetben, az nyugodtan jelezze😇

Amúgy 16/l

Segítsetek légyszi, annyira el vagyok veszve@😟❤

2018. okt. 7. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
A szemüveg meg a "felesleg" miért vesz el az önbizalmadból? Van akinek ez imponál...
2018. okt. 7. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ez nem szerelem. A szerelem ennél sokkal több. Ne haragudj,de te most lejárattad ezt a szép szót. Ez MAX.vonzalom
2018. okt. 7. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyük sorra. Ugye ő próbált jeleket adni neket, hogy tetszel neki, amit jól csinált, mert észre is vettél, de nem viszonoztad, mert nem zártad le az exedet. Egyébként mondtad neki, hogy neked is bejött anno csak még nem zártad le magadban az exedet? Milyen dolgok miatt tart furának? Szerintem az idők folyamán elidegenedtetek egymástól egy kicsit. 2 okból emlíhette meg, hogy régen bejöttél neki: 1. Jelezni akarta, hogy akkor bejöttél, de ma már nem. 2. Most is akar valamit, de ennek kisebb az esélye.
2018. okt. 8. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Egy dolgot nem értek: Miért kell folyton négyesben talizni azzal, aki bejön? Így sosem lesz belőle semmi.
2018. okt. 8. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:

1.mert régen vékony voltam és jó volt a szemem,és látom a változást,hogy hogy eltávolodtak tőlem a fiúk

2. Nincs hozzáfűznivalóm

3.hát pl suliban elég sokmindent komolytalanul veszek(elröhögöm, stbstb)

2018. okt. 10. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: AKkor ne fűzz hozzá semmit. Ha ez neked szerelem,akkor te még nem voltál tényleg szerelmes. Majd ha leszel, röhögni fogsz ezen.
2018. okt. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!