Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném vissza a szerelmét? Teljesen elveszett?
Szóval az a helyzet, hogy régebben egy társaságba kerültem ezzel a fiúval, akkor párszor találkozgattunk, aztán abban maradt(mármint nem ketten találkozgattunk)
Ez volt tavaly nyáron
A sokadik találkozásra elkezdtem érezni, hogy kehet érez valamit irántam, és lehet én is, de én akkor voltam túl egy szakításon, és nem tudtam mást úgy igazán szeretni
Aztán vagy 2 hete ráírtam, beszélgettünk, fiúkról lányokról, és bevallotta hogy régen tetszettem neki
Aztán egyre többet láttam a buszon, de igazából így sosem beszéltünk sokat
Van egy legjobb barátja, aki az én egyik legjobb fiú barátom, és ő mondta, hogy furának tart
Mert mondtuk neki hogy elmehetnénk valahova négyen(2 lány 2 fiu felállásban)
Jó nem vagyok az a tündér kislány, és van egy pár kilo feleslegem, de hát nem megy le. Már többet leadtam mondjuk, illetve szemüveges vagyok(kontaktlencsém nem lehet)és ezek eléggé vesznek az önbizalmamból
Vannak furcsa szokásaim, és ezeket megtudta a fiú, és ez alapján azt mondta hogy kicsit furának tart(de nem elítél, csak hogy neki ez igy fura)
És így gondoltuk barátnőmmel hogy elmegyünk valahova 4en, de annyira nem volt oda az ötletért
Szóval tudom, borzasztoan meselek el dolgokat, és tudom hogy hosszu lett, de ha bárki volt ilyen, vagy hasonló helyzetben, az nyugodtan jelezze😇
Amúgy 16/l
Segítsetek légyszi, annyira el vagyok veszve@😟❤
1.mert régen vékony voltam és jó volt a szemem,és látom a változást,hogy hogy eltávolodtak tőlem a fiúk
2. Nincs hozzáfűznivalóm
3.hát pl suliban elég sokmindent komolytalanul veszek(elröhögöm, stbstb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!