Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vissza jön hozzám?
Figyelt kérdés
Három és fél év után a barátnőm azt mondta hogy szeret, de nem szerelmes már. Közös megállapodás alapján igy szakitottunk, de mikor hazakisértem utána a vállamon zokogva kérdezte, hogy ugye megoldjuk. Én elmentem haza szó nélkül. Ez volt 2 napja. Szerintetek visszakapom még?2018. okt. 5. 15:50
1/5 anonim válasza:
Nem kellett volna elengedned...Lehet vissza jon de lehet az is,hogy mar nem fog.En is igy vagyok a baratommal,es igy is jol megvagyunk,vannak napok amikor bedepizek ez miatt es sirok mint a baratnod es olyankor a baratom vallan sirom ki magam..Szerintem Te keresd meg ha akarod ot mert hamar talalhat mast aki vigasztalja..ne vard hogy majd o jon ha te hagytad ott.
A baratom is igy van mint a baratnod es mi megtudjuk oldani,ha akarod ezt a kapcsolatot keresd meg,vigasztald meg es igerd meg,megoldjatok!
2/5 A kérdező kommentje:
Nézd, én ugyan úgy szeretem mint a legelején. Ő hozta fel hogy nem szerelmes már, csak szeret. Kérdeztem változhat-e ez, azt mondta nem tudja. Megoldásként azt mondta váljunk szét. Szerintem jó neki ez a kis gondolkodási idő, nem? Át tudja gondolni, ha újrakezdenénk újra szerelembe tudna-e esni ha én mindent beleadok. Akkor újra megkeresne, nem? Nem haraggal váltunk el..
2018. okt. 5. 15:58
3/5 anonim válasza:
Ne a lány keressen téged,hanem te keresd őt.
4/5 anonim válasza:
Visszakaphatod, igen. De akkor tegyél érte. Tudom egyébként, milyen, amit érzel. Ha így is kell a lány, akkor szerezd vissza.
5/5 A kérdező kommentje:
Mit tegyek hogy ujra belemszeressen? konkretan nem mondta meg mi a baj, csak hogy nem erzi azt a szerelmet mint az elejen, ami eleg reg volt..
2018. okt. 5. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!