Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nekifussak újra, vagy maradjon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekifussak újra, vagy maradjon minden így?

Figyelt kérdés
Még májusban vallottam egy lánynak, de nemet mondott. Egész nyáron nem beszéltünk, de utána egy buliba odajött, h hiányzik neki a sok baromkodás és beszélgetés velem. Utána elkezdtünk újra beszélgetni, meg hulyeskedni, de mostmár olyan jeleket mutat, ami nekem már többre utal(pl. megölel, rám borul, rám fekszik), de ezeket csak akkor csinálja, ha kettesbe vagyunk. Suliba meg köszönni se köszön mindig. Most mi legyen? Lehet gáznak tart?

2018. nov. 13. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szeret téged, mint barát. Most vagy megelégszel ezzel, vagy megszakítod a kapcsolatot.
2018. nov. 13. 17:00
 2/3 anonim válasza:
Érzelmileg labilis. Vagy nem akar felvállalni vagy csak játszik.
2018. nov. 13. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöttem válaszolóval
2018. nov. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!