Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy velem maradjon?
A barátommal lassan már 11hónapja együtt vagyunk.Az elmúlt pár hónapban rengeteget vitáztunk,legöbbszor azért mert hisztizek.Igen álltalába sokat hisztizek pedig nem akarok csak ugy ki jön belőlem,és ő ezt nem szereti.Mostanába nagyon féltekeny kezdtem lenni egy lányra aki jo barátja,de pár hónapja rá nyomult a barátomra és ezért utáltam meg.Megbizom benne és ö is bennem,de mégis bennem van ez és nem tudok mit tenni,félek elveszitem.Régen sokat mondogatta,hogy komoly tervei vannak velem,de az elmult napokban azt mondta nem tudja mit akar,és én ezt nem értem,hogy mitöl változott ez.Nem akarom el vesziteni,épp ezért mondtam megváltozom és nem hisztizek,de nehezen megy. Szoval aki esetleg volt ilyen helyzetben vagy tudna segiteni hogy mit tudnék tenni az irjon.
(Rendes válaszokat szeretnék)
16/L
Ne aggódj túl jó vagy a sràchoz:) szerintem csinàld azt hogy lejjebb viszed a hisztit (az én problémàm így oldott meg) mára már a hisztijeimet nem rajta töltöm ki. Ami másik lányt illeti hàt.. ha beszélnél vekr ? De idegesen csak higgadtan és szépen
16/L
Mert a hiszti annyira természetes,mi?! Jól teszi ha màssal van,és leszar téged!
Ezért vannak ilyen véleménnyel a pasik..mert vannak ilyen lànyok,akiknek kapcsolat sem való!
23/l
Már megint hurrogás az utolsó..
Az idő eldönt mindent ha a változáshoz idő kell de 11hónapot nem lehet félre dobni a lányhaver részemről ugy nincs en félre tennem amikor párkapcsolatom van. Más miatt muszáj egyszer változni :) nem vagy kis lány hogy hisztizél vagy vmi vagy te olyan éret meg okos gondolkodású hogy meg beszéld vele. 19/f Üdv: Józsi:3
Milyen hurrogàs?! Igazsàg inkàbb..
De először tanulj meg írni,azutàn magyaràzhatsz nekem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!