Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel kellene csináltatnom magam valakivel, csak hogy velem maradjon?

Figyelt kérdés
Sok lány ahogy észre veszem, már a házasság előtt terhes lesz, és van úgy hogy nagy hassal veszik el őket. Az ilyenekkel persze együtt is marad a pasi. Nekem is ezt kellene csinálnom hogy valaki velem maradjon?
2016. szept. 17. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha csak ez miatt vesz el valaki, akkor annak a házasságnak 1-2 évet adok max.
2016. szept. 17. 08:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy emiatt veszik-e el őket, de elég különös hogy miután gyerek lesz, csak azután jön szóba a házasság.
2016. szept. 17. 08:35
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Azért mennek sokan nagy hassal férjhez, mert most ez a menő. De komolyan. Az én környezetemben is sokan kitűzték az esküvő időpontját egy évvel korábban, aztán teherbe estek. De ez nem azt jelenti, hogy ezzel fogják meg a pasit.

Persze ilyen is van, de ott általában már a terhesség alatt magára marad a felelősségteljes anyuka... ilyen ismerősöm is van, és telesírja a facebooktól kezdve az atyaistent is, hogy hát hogy fogja egyedül nevelni a gyerekét.

2016. szept. 17. 08:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg azért csináltatják fel magukat, mert boldogok és szerelmesek? Lehet, hogy a pasi nem a gyerek miatt amrad mellettük, hanem épp azért csinálja a gyereket, mert tudja, hogy vele akarja leélni az életét?
2016. szept. 17. 08:44
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Ja, én biztosan nem hagynám el, aki gyereket vár tőlem, este meg rá is érek.
2016. szept. 17. 09:15
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha kevesebb rosszindulat es irigyseg lenne benned es tobbet foglalkoznal magaddal mintsem masokkal, akkor biztos neked is akadna valaki aki, szeret, szivesen venne el felesegul es vallalni veled egyereket. Mert a gyerek miatt donthet ugy ket ember, hogy osszehazasodik, de sosem tart ossze ket embert. A masik pedig, hogy gyermeket vallalni ket ember dontese!
2016. szept. 17. 09:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább böngészd át a kérdéseket, hány csaj sír, hogy a pasija elhagyta terhesen. Meg hogy terhes, de a pasi hallani nem akar se róla, se a gyerekről, és mit csináljon, már nem tudja elvetetni.

Amit leírtál, az tökéletes recept arra, hogy ba.sszál el három életet egy sza.r döntéssel. Csak akárhogy nézem, mégis csak te fogod a legjobban megszívni.

Tudod, ha egy férfi nem akar elvenni, akkor sem akar, ha teherbe esel. Akkor sem akarja, hogy te legyél a felesége, ha "most már muszáj lesz", legfeljebb később hagy el, többnyire egy másik nőért.

2016. szept. 17. 09:33
 8/14 Titusztitusz ***** válasza:
69%
Eszedbe ne jusson ez az őrültség...Én ahány ilyen módon "összekerült" házaspárt láttam eddig,egytöl egyig MINDEN ESETBEN szörnyű vége lett a dolognak...Örökös marakodás,válások,boldogtalan életek...És a gyerek számára meg állandó frusztráció amiatt,hogy az apuka ŐTET teszi meg minden esetben "bűnbaknak" amiatt,hogy annak idején EL KELLETT VENNIE AZ ANYJÁT,meg hogy őmiatta kényszerül együtt élni az anyjával...Borzalmas az ilyen állapot,szülőnek gyereknek egyaránt...
2016. szept. 17. 09:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Es ha nem jon be az elmeleted,elhetsz egy car hazassagban vagy lehetsz egyedulallo anya es kezdheted ujra a parkeresosdit egy gyerekkel.

Ne legyel hulye.

2016. szept. 17. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
"...Az ilyenekkel együtt persze együtt is marad a pasi."...Igen, hogyne, a Maricsuri meg ehhez hasonló sorozatokban előfordulhat ilyesmi, de ott is csak akkor,ha rosszul lett megírva a forgatókönyv.
2016. szept. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!