Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy a barátnőm örökre velem maradjon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fura vagy naiv kerdes. De mindig mindenki csak azt hajtogatja, hogy ilyen fiatalon meg (o 17 en 18) ugysem egymas mellett fogunk kikotni megallapodni veglegesen. En meg ettol total kiakadok, mar miert ne akarnek mellette lenni mostmar mindig? Volt mar baratnom, neki is volt baratja de en soha sem ereztem meg ezt senkinel. Szamomra tenyleg o lehet az igazi, a hibaival egyutt is en mindig ra vartam. Es csak azt akarom hogy mar mindig velem legyen, nem akarom hogy mast valasszon vagy mas mellett oregedjen meg mert ezt en akarom. Ugy erzem barmit csinalnek akarmit is ernek el ha az o szemelye nem lenne mellettem akkor ertelmetlen lesz az eletem. De ha o velem van akkor mindegy mi jon en boldog leszek. Nemtudom o hogy erez ennyire szeret-e engem mint en ot de meg akarom tartani ezt a lanyt. De tudom, hogy erre nem igazan lehet valaszolni de megis mit csinaljak hogy velem akarjon maradni mostmar?
2017. márc. 24. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Volt egy ugyanilyen osztálytársam. Annyira áradozott a kapcsolatukról meg ilyenek, aztán mégis szétmentek. Sőőt a 3. hónapban volt eljegyzésük is, mert annyira igazinak érezték. Ez még nem jelenti azt, hogy nálatok tényleg ne ő lenne a tökéletes, csak mondom, hogy mások is érezték így.

Másrészről mióta jártok?:)

2017. márc. 24. 09:47
 2/9 MKzoltan ***** válasza:
100%
Ezt ha az emberek tudnák nem lenne enyi szakítás .
2017. márc. 24. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudod egy élet bizonyos szempontból nagyon hosszú. A felnőttek, akik együtt élnek le egy életet, megdolgoznak ezért. Vannak bizonyos élethelyzetek, amikor minden nehéz. És ilyen sok év alatt majdnem mindenkinél előfordul, hogy beleszeret másba. A hosszú házasság "titka", hogy ilyenkor is a másik mellett kell dönteni. Mert az érzések ilyen sok idő alatt jönnek és mennek, amit csak egy felnőtt, érett ember tud kezelni. Ami miatt sokan nem hiszik, hogy együtt maradtok, az azért van, mert még nem vagytok felnőttek, még nagyon sokat változik a személyiségetek, a vágyaitok, a céljaitok. Ha pár év múlva teljesen más irányba alakultok, nem jó dolog erőltetni. Felnőttként is vannak változások persze, de már közel sem annyi, mint a Ti korotokban. De gondolj arra, volt már, hogy ilyen fiatalok maradtak együtt (személyesen is ismerek ilyet) és lehet, hogy pont ugyanabba az irányba változtok az évek alatt. Akkor már nincs más hátra, "csak" újra és újra a másikat választani. :) Amíg ez kiderülj, örüljetek egymásnak, éljetek a jelenben.
2017. márc. 24. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem akarom elrontani ezt az érzést, én is éreztem hasonlót, de szerintem jó tisztában lenni egy kapcsolat negatív oldalával is, hiszen hogyan lehetne "örökké" tartó, ha nem tudja az ember, hogyan álljon hozzá egy párkapcsolathoz. Most szerelmes vagy, de ez el fog múlni..kinek előbb kinek később. Fontos, hogy barátok is legyetek, hisz egy barátság kialakítása nem mondom hogy mélyebb érzelem, de fontos, hogy barátként is tudj rá tekinteni ne csak a barátnődként. Nem szabad birtokolni, hajlamos az ember ha nagyon szerelmes, hogy teljesen magáévá tegye az adott személyt, ez nagy hiba, hisz ezzel csak kiábrándíthatod magadból ( nem feltételezem, hogy ezt csinálod, csak mondom ). MEg így hozzá állni, hogy értelmetlen lenne az életed, tudom én is voltam ilyen helyzetben, voltam fülig szerelmes 2 évig, de hidd el, még ha most kilátástalannak is éreznéd magad, ha így lenne, akkor is lenne értelme. Én pl abban hiszek, hogy az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér. Persze ez nem törvényszerű, csak hagynod kell legyen élete melletted, legyenek barátai és akkor melletted marad, ha ő is így gondolja. De azért azt tudjad, ha valaki menni akar, az ellen nem tudsz mit tenni. Visszatérve az elejére, tényleg nem az a célom, hogy most elrontsam a jövőképedet, egyszerűen, csak ha meg akarod tartani, ahhoz tudni kell mit ne csinálj.
2017. márc. 24. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Mi barátok is vagyunk nagyon jól megértjük egymást! Olyan mint én nagyon hasonlít rám, még a szava járása is meg a hangsúlya is tök hasonló! Azért is tetszett meg ennyire mert olyan jó fej volt és imádtam vele lenni. Az én szüleim is nagyon fiatalon ismerkedtek meg és még mindig együtt vannak. Én is sok ilyet ismerek csak manapság nagyon ritka az ilyen. Tudom, hogy a szerelem majd el fog múlni, de az hogy ne lássam már gyönyörűnek vagy okosnak, aranyosnak vagy ne legyen szimpatikus az biztos, hogy nem fog bekövetkezni. Én szándékosan akarok úgy dönteni, hogy vele legyek csak nem akarok nyilván rátelepedni az érzelmeimmel meg kisajátítani csak néha elég nehéz :/
2017. márc. 24. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert megvan a valószínűsége,hogy két ember nem tizenévesen találja meg élete párját.

Nagyon jó,hogy így állsz a dologhoz,mert ez a helyes,de 20 éves házasságok is mentek már tönkre. Ők is igy kezdték. Soha nem lehet tudni,mit hoz a jövő. Hosszú távon lehet,hogy két fél nem fog jól kijönni egymással,mert előjönnek a másik számára kiábrándító szokások,vagy felgyülemlett problémák,amiket sosem beszélnek meg és a végén lesz két idegen ember egy kapcsolatban,aki félre ismerte a másikat.

Ne mondd,hogy ilyen nem lesz,mert nem tudhatod,hosszú évek milyen hatással lesznek rátok.

2017. márc. 24. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Jol latod bizony. Orulok hogy baratok vagytok csak igy tovabb es talan ugy nem fogsz ratelepedni ha a jelrnben elsz. Ne arra gondoln mi lesz kesobb hanem most minden jo es szeretitek egymast es elvezzetrk egymas tarsasagat. :)
2017. márc. 24. 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az irasomert, gyorsan irtam..
2017. márc. 24. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
tudod mit tegyél azért, hogy örökre veled maradjon? legyél olyan, mint eddig. és ne engedd el soha:) remélem sikerül!
2017. márc. 24. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!