Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (Reménytelen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Reménytelen szerelem)

Figyelt kérdés

Kilencedikes voltam, mikor beleszerettem. De ő mást szeretett.

Tavaly ballagott le, azt hittem, ha elmegy, lassan örökre elfelejtem.

De nemrég összefutottam vele, rám mosolygott.

Akkor ismét felszakadt bennem minden, még mindig fájdalmasan szeretem.

Mit tehetnék, hogy ez elmúljon?

Akárkivel randizok, beszélek, sohasem találom ugyanazt az érzést. Mindig ő jár a fejemben. Az az érzés, ami ő ébresztett bennem.

Lesz valaha valaki aki iránt ugyanígy érzek?

Elfelejtem valaha?

2018. nov. 8. 22:48
 1/3 anonim válasza:
39%

Minden ember életében van egy ilyen személy, akit valószínűleg sosem felejt el az ember... Legalábbis az érzéseket iránta

16 éves vagyok és 7 éve nem tudok elfelejteni egy bizonyos személyt.

De az nem azt jelenti hogy ne tudnánk túllépni!! Ugyan! Ezt csak te döntöd el.

Vagy hívd el valahova és beszélgessetek, vagy pedig egyszerűen ne gondolj rá! Hogy hogyan? Keress egy új hobbit, ilyenek :) hogyha bármire szükséged van, írj privátban

2018. nov. 8. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló jó mondta. Tisztázzázok, és ha felőle nem, akkor el kell felejetni. Vagyis csak nem gondolni rá. Ahogy ő is írta egy hobbi például nagyon jót tud tenni.

Én az első szerelmemre általános sulis korom óta emlékszem. Azóta edzek és motorozok. Ezek segítettek elnyomni a múltat és új lehetőségeket nyújtani.

Havonta össze futunk , mindig megdobban a szívem amikor rá nézek :D Nekem mondjuk más dolgom volt, mert az én esetemben volt is valami annó testileg. 22/F

2018. nov. 10. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Több tanácsom is van fogadd meg amelyiket akarod:

1.Gyújts gyertyât és tégy úgy mint ha elhalálozott volna (ez csak metafora) és így talán olyan mint ha egy gyász folyamat történne veled. Ez egy lezárás a lelkedben

2.Beszéld meg vele hogy ne naradjon az a kérdés benned hogy "Mi lett volna ha...?"

3.Vegyél egy nagylevegöt és mond ezt magadnak : Lesz jobb fiatal vagyok tudok mit tenni és van idöm hogy más is szerethessek

4.Menj el szihológushoz

2019. jan. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!