Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem. Bele fogok őrülni ebbe. Mit tegyek?
Nekem sokkal rosszabb a helyzetem lányként.Szerelmes vagyok egy nálam 2 évvel fiatalabba.Vele élek,de nem lehet az enyém.Hidd el,hogy rosszabb az,ha többet látod,tudja az érzéseidet,de mégsem lehet a tiéd.
18/L
A távolság csak egy kifogás ebben a helyzetben.:)
Apám itt élt 17évesen Mo-on, és egyszer kiment kirándulni Erdélybe ahol meglátott egy szép székely lányt. 570km-re laktak egymástól, és ott kint még a szüleit is megkellett győznie, hogy elvihesse Mo-ra feleségül. Minden héten megtette hétvégén azt az 570km-ert érte, és 5év udvarlás után összeházasodtak Erdélybe, és az a székely kislány az én édesanyám, aki 21éve együtt van apukámmal.:)
Remélem megérted,hogy amit az ember tényleg nagyon akar azt el is éri, de te a jelenleg úgy látom, hogy kifogásokat akarsz gyüjteni, hogy miért nem megy nektek ez az egész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!