Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek középiskolába találok majd olyan fiút aki kedves, JÓLNEVELT (a legfontosabb ), kulturált, És helyes is? Amúgy 8. os vagyok
A helyes fiúk gimibe többnyire lyukra mennek.
Akik nem, azoknak meg van már barátnőjük.
Sajnos ez van.
Na vegyük végig ezeket a tulajdonságokat szépen.
Jólnevelt — Ez egyáltalán nem az átlagodon, és a gimnázium minőségén múlik. Általánosban voltak bukdácsoló osztálytársaim, akik sokkal, de sokkal de sokkal udvariasabbak voltak, mint egyes mostani osztálytársaim egy jó gimnáziumban.
Kedves — Szerintem alapjáraton senki sem megy be úgy első nap a középiskolába, hogy na jó, akkor én ma bunkó leszek mindenkivel, hátha megutálnak, és összezárva leszek velük 3-4-5 évig. Hapedig első nap nem bunkó, akkor valszeg ehhez tartja magát egészen addig, amíg valamivel nem érdemled ki a bunkóságát.
Kulturált — Mit értünk ez alatt? Pl. nem köpköd? Ez elég alapnak tűnik pláne középiskolában. Kulturáltan eszik? Hát öhm...jah.
Helyes — Ez teljesen emberfüggő, szvl kinek mi jön be. Mindenhol vannak helyes fiúk is és kevésbé helyesek is, szép lányok is és kevésbé szép lányok is.
Nyilván van rá esély, hogy találj valakit, akiben ezen tulajdonságok mind megvannak, de az, hogy lesz egy ilyen osztálytársad/évfolyamtársad, még nem garancia arra, hogy járni fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!