Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek középiskolába találok majd olyan fiút aki kedves, JÓLNEVELT (a legfontosabb ), kulturált, És helyes is? Amúgy 8. os vagyok
Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 18:55
1/28 anonim 

válasza:

Kicsit sok az elvárás. Tinik közül a helyes pasik töbnyire bunkók és csak lyukra játszanak.
2/28 anonim 

válasza:

Ismerek sok ilyen fiút szóval biztos.:)
3/28 anonim 

válasza:

Találni fogsz. Rá fogod azt mondani, hogy a legjobb barátod...
4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de szerintem egyáltalán nem sok elvárás!
2018. nov. 5. 19:06
5/28 A kérdező kommentje:
És nem ilyen tipikus “selyem” mai tumblr fiúkra gondoltam
2018. nov. 5. 19:07
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor az első válaszolónak nincs igaza ? mert nagyon elszomoritott
2018. nov. 5. 19:08
7/28 anonim 

válasza:

És te mit tudsz nyújtani cserébe kedves kérdező?
9/28 A kérdező kommentje:
Miért?? a jó gimnáziumban sincs ? mert amúgy 4,9 es átlagom van
2018. nov. 5. 19:15
10/28 anonim 

válasza:

Akadhat, de olyan dolgokat ne várj el mástól amit te se tartasz be vagy neked sincsen. Az átlagodhoz pedig gratulálok, de nem azon múlik hogy milyen ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!