Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányt kerüljek messziről, akinek inkább fiú barátai vannak?
Már megbocsáss, de miért lenne ez aggályos?
A középsulis éveim alatt nekem is sokkal több fiú barátom volt. Hogy miért? Azért mert a lányok iszonyatosan kétszínűek. Szembe öribari, jajj imádlak, aztán a hátad mögött meg elmondanak mindenféle r...-nak meg k...-nak, meg kipletykálnak rólad mindent, amit bizalmasan mondtál el nekik. Ezzel szemben a fiúk sokkal őszintébbek, ők a képedbe mondják, ha nem bírnak, és nem foglalkoznak annyit azzal, hogy mások életében vájkáljanak, meg sz.rkeveréssel. Az olyan apróságokról meg nem is beszélve, hogy egy fiú sosem kéri kölcsön a ruhádat, hogy aztán "elfelejtse" visszaadni :D
Ezért jöttem ki sokkal jobban velük. Van olyan fiú barátom, aki igazi bizalmas, és az életemet is rá bíznám. Lányokkal sosem voltam ilyen szoros barátságban.
Szerintem ha valaki többet barátkozik a fiúkkal, az csak annyit jelent, hogy már sokat csalódott a lányokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!