Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vagdosom magam és nem bírok leállni?
Figyelt kérdés
Vagdosom magam egy ideje mert a srác aki tetszik folyton más lányokkal flörtölget. Körzővel csinálom az alkaromra, ritkán vérzik. Tudom hogy szánalmas és sokszor próbáltam már leszokni de amikor igazán rámtör a féltékenység nem tudok mit tenni ellene.2018. okt. 25. 15:38
21/21 Bánszki Csilla válasza:
tudom már nem mostani azóta, hogy vagy?
engem érdekelne honnan jött az ötlet, hogy ezt csináld? mástól tanultad el ? ha rászoktál akkor pszichológus vagy pszichiáter kell a leszokáshoz. Próbálj meg pozitív stresszkezelő technikákat inkább pl mozgás, esetleg tánc, az szerintem az önbizalomterén is segíhet, vagy bármilyen sport amit örömmel csinálsz, vagy festés bármi ami érdekel egy új elfoglaltság, ne akarj fiúk után "szaladgálni",a viszonzatlan szerelem a tinikorszak része, tudom most úgy érzed ez óriási probléma de 10 év múlva nevetni fogsz, hogy, úristen mit akartam én ezen a srácon, már akkor sem kéne ha hozzám vágnák, hidd el saját tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!