Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vagdosom magam és nem bírok leállni?
Ez nagyon béna.
Körzővel? Ez mégcsak vagdosásnak sem mondható. Magadat "bünteted", mert a srác leszar téged. Az a srác sosem fog rád figyelni, lépj tovább, nem áll meg az élet. Ennél sokkal nagyobb problémáid lesznek az életben, ez semmiség. Embereld meg magad és nőlj fel ebből a gyerekes viselkedésből, légy büszke magadra és ne depizz egy hülye srác miatt. Ja és a helyedben ellátogatnék egy pszichológushoz, nem normális aki ilyen szarságok miatt "vagdossa magát", márha ezt annak lehetne nevezni.
2018. okt. 25. 15:58
2/21 A kérdező kommentje:
Nem én nevezem vagdosásnak a barátnőim szokták rá ezt mondani én karcolásnak mondtam régebben...
3/21 A kérdező kommentje:
Meg amúgy azért is nevezem vagdosásnak mert be szokott sebesedni és csak egy-két nap után tűnik el.
Tökmind1, hogy hívod, aztán meg elfertőződik és le kell vágni a kezed.
Tényleg jó ez így neked? Komolyan egy hülye fiú miatt teszed tönkre magad? Megéri? Nem! Sosem éri meg. Most még elvakít a rózsaszín köd, de majd visszatekintve lenézed magad, hogy egy idióta srác miatt hülyét csináltál magadból.
2018. okt. 25. 16:13
nem ér annyit az a legény, hogy elcsúfítsd a szép fiatal bőrödet (egy idő után meg fog látszani), magadat.
2018. okt. 25. 16:13
A lelkihez nem tudok mit hozzászólni, már leírták a lényeget előttem. De a vagdosás maga tudod milyen fertőzésveszélyes? Nagyon sok minden bekerülhet a vérkeringésedbe így, mert nem hiszem, hogy steril körzővel csinálod. Gyorsan hagyd abba, ha nem akarsz összeszedni valamit.
2018. okt. 25. 16:25
Inkább szurkáld az ujjbegyed azzal s körzővel. Sokkal jobban fàj, hamarabb leszoksz róla
2018. okt. 25. 16:38
8/21 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm mindenkinek csak az a baj hogy lehet h elmondom a srácnak hogy szeretem és biztos vagyok benne hogy vissza fog utasítani és félek hogy emiatt megint elkezdem majd csinálni.
Felejtsd el a srácot! Ne vallj neki szerelmet! Nem kellesz neki! Keress magadnak olyat, akivel kölcsönös!
2018. okt. 25. 16:55
Ne mond el!!! Miért is tennéd, ha tudod, hogy úgyis rosszabb lesz utána? Miért okoznál magadnak nagyobb fájdalmat? Ha elmondod neki sem fog máshogy állni hozzád. Foglald le magad valamivel, találj hobbit stb, de el kell engedned őt. Hidd el, majd jön más, aki viszont szeret és nem töri össze a szíved.
2018. okt. 25. 16:58
Kapcsolódó kérdések: