Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi nem megy? Miért nem találok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nem megy? Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
Miért nem találok barátnőt? Szerintem kinézettel és öltözködéssel nincs baj. 182cm magasság/szőke haj/ kék szem. 18/F Semmiképpen se vagyok visszahúzódó, általában magabiztos is vagyok, haveri körben flegma, vagy nem tudom, hogy írjam le, a lényeg, hogy vicceskedve csipkelődünk haveri körben és ezért szerintem a lányok elkönyvelnek bunkónak, vagy nem tudom.. Öltözködés terén jól állok, igyekszek úgy öltözni, hogy a színek passzoljanak, az összhatás jó legyen stb. stb., A hangom érdekes, de nem nyávogós, inkább a mélyebbek közé sorolnám. Néha balhés vagyok, szeretek a tanároknak vissza szólni, másokkal verekedni ha úgy van, de ennek ellenére jó tanuló is vagyok. Mi lehet a baj? (tegyük hozzá, hogy soha életemben nem kerestem barátnőt és így várom a csodát, de anno azért írkáltak rám lányok)

2018. okt. 21. 22:27
 1/9 anonim válasza:
64%

hát nem tudom mi lehet a baj , mivel így a leírtak alapján nagyon jo srácnak tűnsz:)

L

2018. okt. 21. 22:32
 2/9 anonim válasza:
69%

"Néha balhés vagyok, szeretek a tanároknak vissza szólni, másokkal verekedni ha úgy van"

Érdekes, pedig az agresszív viselkedés mindig vonzó volt a lányok szemében sajnos. Hogy egy visszahúzódó srác nem talál barátnőt, azt még megértem, mert a lányok a hangos pasikra buknak, meg akik sokat beszélnek. De hogy te miért nem találsz barátnőt, azt nem tudom.

2018. okt. 21. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy éppen pont attól ijednek meg, hogy másokkal ha úgy van összeverekedsz és visszaszólsz a tanároknak. Talán az ilyen viselkedés megrémíti őket. Ezen kívül nem igazán tudnék kivetni valót mondani, ami miatt nem találsz lányt. Ha bármiben tudok segíteni nyugodtan írj.
2018. okt. 21. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
hogy öltözködsz?
2018. okt. 21. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem találok barátnőt?"

“soha életemben nem is kerestem"

Tudod szokták mondani, aki keres az talál.. Kérdésedre te magad is leírtad a választ "a lányok elkönyvelnek bunkónak".De elképzelésem szerint nem a "vicceskedve csipkelődés" miatt. Szerintem, te nem csak a baráti körödben vagy flegma, ugyanis az ember úgy viselkedik máshol/idegen környezetbe, ahogy azt megszokja a szokásos közegében. Tehát valószínű akarva vagy akaratlanul de másokkal is flegma lehetsz. Az hogy jó tanuló vagy semmit nem jelent, ha csak a probléma, és balhé van körülötted. Már pedig egy normális értékrenddel rendelkező lánynak miért kellene egy olyan valaki aki "szeret másokkal verekedni ha úgy van", vagy aki "szeret a tanároknak visszaszólni" Nekem például van egy osztálytársam, aki folyamat pattog a tanárnak, be-be szólogat, visszaszólogat és ez által akar keménynek tűnni (próbál vagánykodni hogy ő a tanárnak is beszól) az osztály előtt, de számomra borzalmasan gyerekes,nevetséges és éretlen a viselkedése.(és egy 17 éves srácról beszélek, de mintha óvodás lenne) Viszont azt furcsállom hogy ha a külsőddel nincs baj, és a magabiztosságod is megvan a lányok azon részének a figyelmét felkelthetted volna akik nem komoly kapcsolatot akarnak. Mindenesetre ha megvan a magabiztosságod, akkor használd is, mert ha várod a sült galambot az nem fog sokra vezetni barátnőszerzés területén. Kezdeményezz te ha látod/tapasztalod hogy a lányok nem mennek oda hozzád. Ha külső adottságaid jók, nem fognak elhajtani. A belső adottságaid is számukra/számára okés továbbra sem fog elzavarni.

2018. okt. 21. 23:59
 6/9 anonim válasza:
100%

#4 Elmondta, hogy öltözködik. Úgyhogy nem hiszem, hogy az öltözködésével lenne a baj.

#3 Miért rémítené meg a lányokat? Az evolúció úgy alakította ki az embereket, hogy a hangos, agresszív, domináns pasikra bukjanak a lányok, illetve hogy a fiúk is őket tiszteljék. Az őskorban így ők tudtak továbbszaporodni, és az ilyen fajta egyedek nagyobb eséllyel éltek túl. Ez nem más, mint puszta evolúció. Ezért találnak a szemétládák sokkal jobb nőket, mint a rendes pasik. Mert biológiailag ez van az emberekbe programozva. Főleg a nőkbe, hiszen tőlük függ, hogy kivel fekszenek le. A pasinak mindegy, ők sokszor akárkivel megelégszenek. De a nők kifejezetten szelektálják a társadalmat, és bizony úgy szelektálják, hogy a hangosabb, erőszakosabb, keményebb pasitól legyen gyerekük. Amely gyerek nyilván az anyja és az apja génjeit fogja örökölni, így ő is ha lány lesz, örökölni fogja az anyja kemény és rosszindulatú pasik iránti vonzalmát, ha fiú lesz, akkor meg az apja agresszivitását. Ezért rosszak az emberek. Ezért nem tud javulni az emberiség, csak max nagyon lassan.

2018. okt. 22. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 azért írtam ezt, mert egy intelligens, okos és szép nő nagy eséllyel nem ilyen értékrendű férfiért fog kapkodni. Engem igenis megijeszt egy ilyen viselkedési forma és nem hiszem, hogy valaha bukni fogok egy ilyen férfire. Más értékrend, ami számomra fontos és hiszem, hogy ilyen lányból is sok van. A 3 válaszoló voltam.
2018. okt. 22. 02:39
 8/9 anonim ***** válasza:
43%
Mert egy kis csira vagy,azért nem találsz barátnőt.
2018. okt. 22. 07:01
 9/9 A kérdező kommentje:
#8, adom. :D Mindenkinek ment a zöld kéz, hasznosak a válaszok. Olyan téren van önbizalmam, hogy megmerek szólalni társaságban, stb, de egy ismeretlen lányhoz nem mernék oda menni, mert én ahhoz voltam hozzá szokva, hogy a lányok keresnek engem így soha életemben nem mentem még oda lányhoz, vagy írtam csak úgy rá. Ez tényleg igaz, hogy aki keres az talál, de az a baj, hogy belefuthatok kevésbé "rendes" lányba is, utána meg már nehéz levakarni. Egyébként másokkal (ha első szava után nem könyvelem el bunkónak) nem vagyok flegma, igyekszek kedves lenni. Lánnyal meg szinte soha. Egyébkén van egy lány aki folyamatosan engem néz és elég zavaró, hiába aranyos lány, nem kérdezem meg miért néz mert lehet, hogy csak zavarom, vagy baja van velem és ez szerintem kellemetlen lenne nekem ha így az arcomba vágná, de arra se tudnék reagálni ha azt mondaná, hogy tetszek neki
2018. okt. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!